аз не виждам такава дискриминация. примерно аз не съм от най-слабите. малко по-едра съм в ханша. но това не ми дреме, щото много, ама адски много момчета ме харесват такава.

Цитирай Първоначално написано от Azlan
вие луди ли сте бе !!! дебелите това са марзеливите !!! немогат да отслабнат ли ? или просто всеки ден се виждат в огледалото и си викат "е квокато съм такава да ме хареват такава каквато съм" пак после реват ,че искат да отслабнат а немогат пални глупости !!!! и кво прават завиждам на момичетата който се подържат като си мислят ,че са "тъпи" "надъти" "прости" ! аз съм против освет за тези който за тех е заболяване а не ,че обичат си похапват
а ти, глупчо какин, недей да говориш такива глупости. има хора, чиито фигури са такива, че и да искат не могат да постигнат 90/60/90. и няма нужда. защото това според мене са анорексични простотии... на тебе, ако тазовата ти кост е по-широка няма начин да я намалиш. и отгоре на всичкото въпросния "мързел" в повечето случаи е болестно състояние - или психическо, или физическо (примерно диабет - всичките му варианти). така че, първо се осведоми преди да говориш по даден въпрос.
и се научи да пишеш на български, а не мАрзеливи, пАлни, правАт, подДържат, надУти и т.н.