Цитирай Първоначално написано от Chiana
Към госта: Е, добре, бе, брат, аз ако те изчукам и на другия ден ти кажа, че патката ти е прекалено малка, ти какво ще направиш? Ще си купиш хапчета за уголемяване на пениса, или ще ми кажеш "Майната ти, ти си тъпа кучка ала бала, не ми е малък!" При положение, че ти го казвам съвсем честно, не с цел да те обидя.
Едно и също е - и в двата случая става въпрос за външен вид. Външни белези..
Ako vuprosa e kum mene zadaden 6te ti otgovorq taka
Parvo mislq 4e po pravilno e da se kaje 4e az sum te is4ukal tebe no nqm da vlizam v toq spor... 6te kaja bravo 4e sum te vkaral v legloto.
Vtoro da ako patkata mi e malka i sigurno nqma da mi e priqtno da go kaje6 i 6te mi stane gadno o6te pove4e ako go kaje6 pred hora.
Samo deto ednoto vun6tni belezi koito mogat da se korigirat po nqkakkv na4in ili pone da poloji6 nqkakvi usiliq a ne da kaje6 "kakvo pak nqkoi i taka 6te me haresa" a drugoto sa belezi koito ne mogat ili po ne ne tolkova leso da budat korigirani
izvinqvai ama ne misli6 li 4e sravnenieto na teq dve ne6ta e malko glupavo.O6te pove4e 4e az nqmam kompleks otnostno razmera (sigurno 6tot sum dovolen ot nego kakto az taka i si4kite mi priqtelki)
PS ako naistina bude6 s mene i kaje6 takova ne6to 6te se rasemq 6tot 6te mi e interesno kak 6te izluje6 s raka na sarceto