- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Tova li e kraqt na sinqta prikazka
Tova li e kraqt na Sinite. Az sam lud fen na Levski. NO TAZI GRUPA -
Barcelona, Chelsi, Werder(Bremen), Levski;![]()
така е и на мене ми е супер гадно,но поне ще дойдат велики отбори в България поне да земем някоя точка пак ша е хубаво![]()
аре нащееее
Само Челси оле!!!
все пак аз мисля, че вердер могат и да останат след нас, а ние да продължим в уефаА и да незабравяме, че ще има и доста голямо подценяване от страна на останалите 3 отбора
![]()
Nqma nepobedim otbor samo tova moga da kaja .... Levski si ima svoite shansove
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
А такааа...трябва да гледаме оптимистично на нещатаПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
Въпреки,че е малко трудно
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Абе я стига бе!Продължаваме да мечтаем!Все пак в тия мачове няма какво да губим можем само да спечелим.Точпо ше ги изяде Лампард, Ето'о и Роналдиньо, ше има Деко срещу Деко, Мауриньо срещу Мауриньо
МАЧКАЙ ЛАВИНОООООО
Da dobre e da pome4taemПървоначално написано от adi_crazy
![]()
Ооо да!Това е края!Хаха ...![]()
Ми дори и да отпаднат Левски ше продължи да съществува.Така че за край не може да се говори.И все пак може да постигнат нещо.Вярвам в тях макар че съм червен
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Ами да бе, ние си мечтаем и с мечтите ще си останем...
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
ти пък ко са хилиш ве нали са в шампионската лига а вий чорбарите ще си стоите у вас и ша гледате купата не уефаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
стискам палци момчетата да се представят добре [-o< [-o< [-o<
ООО я замълчи.Вие като ше си гледате УЕФА пред телевизорите не коменирай тукаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Първоначално написано от XePouH
да ама ше е краят на кариерата на Боримиров...Ше мечтаем а и аз ше завиждам на софиянциПървоначално написано от kimi_raikonen
По-добре да не бяхте влезнали,само да излагате България там....пфф смешници!Първоначално написано от XePouH
Където искам ще коментирам!Първоначално написано от adi_crazy
Важното е, че стигнахме до такова ниво!!! Доста усилия положиха Левски за да стигнат до тук!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
ААААААААХАХААХАХАПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
е не е тва вече изби рибата
ееее умирам от кеф като чета или слушам такива коментари
просто в момента нямам думи
![]()
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
![]()
ako Levski ne predstavq BG togava koi drug otbor 6te go stori ??? Jalkite 4orbari ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Радвайте се докато все още имате възможност говеда.......![]()
btw az sam PORODISTO govedo i ma4kam VSi4ko po patq si![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Никакъв край. Това е едва началото на Синята приказка. В следващите 10 години ше разберете за какво иде реч. За 100-годишнината на Левски ще играем финал за ШЛ!
КУР ЗА Ц(*КА!![]()