- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Tova li e kraqt na sinqta prikazka
Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
А иначе миналогодишния 1/4 финал и сегашното влизане в ШЛ е повече от успех.Вече никой не ви се връзва на приказките и в старанието ви да създадете излишно напрежение.Помня много добре как exploitedteen каза ,че "му е смешно какво ще ни причинат Киево" не ми се спореше тогава, но по-скоро те станаха за смях на какво ги направихме.
А за Публикума, 1-я мач не играхме много силно, но втория ги скапахме![]()
Какъв край бе човек ти луд ли си ?
Поне в Уефа ше играеме!
Вердер ги биеме и в двата мача ше видиш!
честно да си ти кажа си бая смешен с изказванията относно футбола!Първоначално написано от exploitedteen
първо вече е Успех че сме в ШЛ. и колкото и да го криете цесекарите се изяждате отвътре от яд че не сте на наше място и да прав си класата е вечна ще ви видиме на 17 септември колко сте класни.
м/у другото си прав Киево направо ни "направиха смешни"
успех срещу Бешикташ , доста ще ви е нужен предвид играта ви .. или може би Хайдук Кула (дето никои не ги е чувал) не е отбор за вас и не можете да се мотивирате ще видим.. всичко ще си проличи срещи Бешикташ стискам ви палци..
относто ШЛ и 6 загуби да имаме няма от какво да ни е срам .. в една група с Барса , Челси - шампион на Англия и Вердер 2-3 в Германия..
Лека нощ...
защо не си се развате на успеха срещу хайдиците, ами се занимавате с нас? защо все чорбарската злоба трябва да съпровожда успехите на Левски? защо сте толкова зле по дяволите?
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Pusnah taq tema ne za da pi6at v neq fenove na svinete , a da pi6at fenove na Levski, za da razbera kakvo mislqt po vyprosa sys Shampionskata ligaПървоначално написано от exploitedteen
Абе верно си, тая тема не е за пишат чорбарите в нея.
Нека ние да си коментираме, а пък те да се изяждат от яд че не са на наше място
ехехеех много ми дреме кво правишПървоначално написано от exploitedteen
А не закачайте Гошо, щото доста хляб имате да изядете докато играчите ви се доближът до класата му
вие първо влезте в някакви групи.тези на УЕФА са си престижни, да. но вие ще ядете БешикТАШАЦИТЕ и няма даже да стигнете до групи, камо ли да вземете от там точки след равенства срещу тимчета като Хайдук.Първоначално написано от exploitedteen
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
хехее то като няма с кво друго да се хванете почнахте да му измисляте прякори но нишо....Първоначално написано от exploitedteen
кво да кажем за велизар димитров дето гледа мене вижда тебе с едното му око е 2 см по надолу от другото ,... и според мен това е причината да пада секи път за дузпа .. не вижда добре и се спъва в краката си няма кво др да е![]()
![]()
axxaaxaaaаххааххПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от exploitedteen
къв си жалък ако можеш да се видиш от страни нема да си повярваш
![]()
хич не е жалък да ти кажа... прави ви всичките на 2 стотинки![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
...в твоето въображениеПървоначално написано от skate_warrior
Хаххаха забележете друго - Урсула се опитва да лети, а резултата горе е 2:2 ... даммм той направо спечели Шампионската лига![]()
Мечо Телкийски написа:
Видяхте ли сълзите в очите на нашите фенове.Те могат ли да се купят?
o_O
Тоя па къде го е писал тва?
Като и вас ви делят секунди от влизането в ШЛ и ваще играчи ще подскачат
А казаното от Мечо потвръждава същност колко голям е, колко държи на ЛЕВСКИ и на публиката
но кво ли ви обяснявам, вие таквиа работи не можете да разберете...нито 'феновете' нито футболистите
ооо не какво завидно чувство за хуморПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ама ти вие с прасчо сте си близки
оф кво пък и аз се занимавам с вас 2-та, само доосирате темата![]()
Мечо , Топчо , Мангалчо , Урсула - все мегазвезди на Левски![]()
ако мислиш, че ме плашиш си в грешка-изобщо не ми пука даже се забавлявам, но вече няма да пиша много много щото не искам да ме изгонят за флуудПървоначално написано от exploitedteen
skate_warrior, ами вашите да не би да са световно известни?Но поне наще сега вече ще се прочуят, заразлика от ваще
Ще станат известни? Мдааа.. ще подобрят световния рекорд по изпълнение на център.Ще го подобрят, сигурен съм !
Първоначално написано от midian
Подкрепям.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
добре де, не ми е ясно защо чорбарите (наричам ви така не заради това че сте фенове на ЦСКА, а защото се кефите на кофти жребия), та феновече на тоя отбор се кефят, че Левски ще играе с Барса и Челси. но не си дават сметка за друго - ЦСКА няма да играе с Барса и Челси. защо ли? защото това право трябва да се извоюва. за да играеш с най-добрите трябва да си един от тях. а Левски показа и доказа, че е сред най-добрите. наричаните от вас Урсула, Мангалчо и така нататък показаха, че са сред най-добрите. и затова заслужават да играят с най-добрия испански, най-добрия германски и най-добрия английски отбор. и да играе там като най-добрия български. а вашата гордост заслужава да играе с вечно третия турски и да играе там като четвъртия по сила български. дали ще поставим рекорд по изпълнения от центъра не знам. но знам друго. че е по-добре да отпаднеш от Барселона и Челси, отколкото от Бешикташ. защото поне ще си завоювал правото да играеш срещу тях. а там - каквото сабя покаже. за мен там Левски има по-големи шансове, отколкото вие в Анадола
малкият принц
Ne se ebavaite taka pichove. Ne gi li sajelqvate fenovete na svinete,
pone malko systradanie. Za tqh e dostatychno nakazanie 4e sa 4orbari,
ne e nujno da se gavrite o6te poveche s tqh.
ХАЙДУК КУЛА![]()