.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

По-светъл цвят на кожата...КАК?

Зная,че всички са луднали и са хукнали да ходят по солариуми,за по-тъмен цвят на кожата,но аз пък искам по-светъл
    Принципно съм си беличка,не от най-белите,но ми е бяла кожата,но след като ходих на море изгорях доста неравномерно,само някои участъци са с тен и сега е смешно,за това искам ако има някакъв начин да си върна предишния цвят на кожата възможно ли е?

ami spord men nqma na4in da si vuzvurne6 predi6niq cvqt na kojata.trqbva da iz4aka6 da ti padne tena ili drugiqt variqnt e da go napravi6 po-ravnomeren dano sum pomognala
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Повече от фен
    Eто ти една домашна рецепта за по-светла кожа.
    Върху филия хляб се намазва кисело мляко (на по-дебел слой), за да му попие водата. След това млякото се маха от хляба и се разбърква с един стрит на прах аспирин. Разнася се върху кожата на лицето, шията и деколтето на не много дебел слой и стои докато изсъхне (около 15-20 мин.) Може преди да го измиете да го "отроните" от намазаните места с масажни движения (действа като пилинг) и след това се отмива с хладка вода. Има и дезинфекциращ ефект.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ахахах изобщо не ти и трябва да си по-бяла. аз съм като сирене и непрекъснато чувам подмятания на тая тема...а хем съм с черна коса и ми отива,хем все някой ще се намери да каже : ех,ама отиди малко на солариум бе ..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    @Ice_Queen,и аз бях така до скоро,и моята коса е тъмна и много повече ми отива да съм със светъл тен,а относно подмятанията,аз не им обръщам внимание,има ги и при мен,но не ми пречат

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    @Ice_Queen,и аз бях така до скоро,и моята коса е тъмна и много повече ми отива да съм със светъл тен,а относно подмятанията,аз не им обръщам внимание,има ги и при мен,но не ми пречат
    samo taka a za svetul ten...poneje i az vupreki vs si go haresvam - vzimam si 1 toaletno mlqko s krastavi4ka. btw 4etoh 4e to4no krasvaticata izbelva

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    samo taka a za svetul ten...poneje i az vupreki vs si go haresvam - vzimam si 1 toaletno mlqko s krastavi4ka. btw 4etoh 4e to4no krasvaticata izbelva
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Mislq 4e e nevazmojno

Guest
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Eто ти една домашна рецепта за по-светла кожа.
    Върху филия хляб се намазва кисело мляко (на по-дебел слой), за да му попие водата. След това млякото се маха от хляба и се разбърква с един стрит на прах аспирин. Разнася се върху кожата на лицето, шията и деколтето на не много дебел слой и стои докато изсъхне (около 15-20 мин.) Може преди да го измиете да го "отроните" от намазаните места с масажни движения (действа като пилинг) и след това се отмива с хладка вода. Има и дезинфекциращ ефект.
    Н им обръщай внимание,в миналото,когато се е ценяла истинската красота символ за женствеността и за аристократичност е била бялата кожа.И аз си мисля,че на черна коса е мн хубаво бяла кожа,не си увреждай кожата с тъпите солариуми!

Guest
    Н им обръщай внимание,в миналото,когато се е ценяла истинската красота символ за женствеността и за аристократичност е била бялата кожа.И аз си мисля,че на черна коса е мн хубаво бяла кожа,не си увреждай кожата с тъпите солариуми!
    И аз така мисля,точно за това смятам да пробвам това,което ми препоръча ice_queen,защото искам ефект за цялото тяло,не само за лицето и врата Иначе благодаря и за другия съвет

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    винаги съми искала бяла кожа...моята не е много бяла,ама не е и много тъмна
    майка ми ми каза за някакъв крем,но бил вреден

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi to s te4enie na vremeto 6te ti stane pak razvnomeren cveta na kojata,ako iska6 probvai ima kremove za izbelvane na kojata,mislq 4e sa za lice,otidi v aptekata i pitai.

Guest

Re: По-светъл цвят на кожата...КАК?

Зная,че всички са луднали и са хукнали да ходят по солариуми,за по-тъмен цвят на кожата,но аз пък искам по-светъл
    Принципно съм си беличка,не от най-белите,но ми е бяла кожата,но след като ходих на море изгорях доста неравномерно,само някои участъци са с тен и сега е смешно,за това искам ако има някакъв начин да си върна предишния цвят на кожата възможно ли е?
    kypi se po-4esto nedei da hodi6 na plaj pove4e i kato se kypi6 vzima iztrivlaka za kir i trykai!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    А на руса коса какъв тен повече отива-много свтъл или малко по-тъмничък(в смисъл почернял от слънцето)?

Мега фен
    Виждала ли си природно рус човек с тъмна кожа?

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Абе вие дебили ли сте питат как да се изсветли кожата, а дотук само малоумни офтопици.

Има кремове съдържащи цинк, които изсветляват, но ефекта е минимален. Генът определя основно.
    Също така и химическият пилинг помага.
    Има и препарати(забранени), които имат силно въздействие, но ще се въздържа.

Мега фен
    Ами ако лицето по ген е бяло, а е почерняло от слънцето?

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ами ако лицето по ген е бяло, а е почерняло от слънцето?
    Ми пилинг(ако е химически още по-добре). Има един пилинг с някакви гъби забравих марката дето е много силен примерно. Нали уж сте момичета аз ви обяснявам тия работи!?!

Мега фен
    Аз не ползвам женски работи и принципно нямам проблеми с лицето...само слънцето това лято ми направи проблеми. Благодаря все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си