- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- kofti grupa za levski
mai v nai trudnata grupa se padnahme kofit ama pone 6e gledmae v bg hubavi otbori
Ооооо даааа,един прекрасен отбор в синьо ще дойде в България...ооо Челси...да разбием Вердер,Барса и Левски!!!
4elsi shte go duha kato levski gi pregazi v sofia
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ООоо айде без обидни думиПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
чакай бе недей да убиваш мечтите на човекаПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
Ооо я слезте на земята!Къде е Челси-къде Левски.Не казвам че Левски не могат да ги бият,но все пак по голям е шанса за Челси,доста по голям...
Да де, разбира се че Челси са фаворити и т.н. но аз си вярвам в момчетата и продължавам да мечтая, пък и да не ги бием е важно да покажем добра игра !
Аи тряя да сме оптимисти![]()
Левски ше завърши с 0 точици в тази група. Помнете ми думата!
Даамм.Но иначе няма как да пропусна мачовете с Челси и Барселона!!!Първоначално написано от maldini
hahahah radvam se za sinite goveda!verno bg otbor sa si no ot krai vreme gi mraza!iskah mnogo da se padnat s Real v edna grupa za da si vidq otnovo lubimiq otbor......no kasmet!
inache nqma da propusna da gi gledam s barca i chelsea!hahaha Sheva i lampard....ronaldihno......mali kato se seta i umiram ot kef!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Като гледам си голяма фенка на Челси.Първоначално написано от midian
Ще ми бъде много интересно ако извикаш това, което сега казваш, някъде около стадиона преди началото на мача.![]()
Нека да видим говедата на какво са споспобни срещу Челси ... хххх![]()
Ще имаш възможност да видиш на какво са способни футболистите на Левски. Не се притеснявай.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
...хаха и да ме закопаят тамПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Меко казано.Първоначално написано от midian
![]()
Ах... хулигани такива.Първоначално написано от p4elata_brumze
11 tochka deaktiven profil.
nz za barsa i verder ama levski tuka moje da si opuka 4elsi ili pone raven
zabelejete ma4ovete ni s angliq i angliki otbori
na angliskiq futbol im e mn trudno sre6tu nas
Edisntveniq otbor za koito se sumnqvam mnogo che she gi biem e Barselona inache Chelsi i Verder e mnogo veroqtno.Pone she ima gotini machove v BG
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ше има мн подценяване!!Само като си спомня физиономията на Deco като чу ПФК Левски...Късмет на лавинатааа
a kasmet de hele ako biim barsa 6e se razcepa
Първоначално написано от King of Kings
де да знаем може да е чул за ШУМЕНСКИЯ Деко
![]()
а иначе ако Барса играе както днес \/ победа
а някой гледа ли мача?Ех, обичам си го Ицето![]()
Какво ли вика тез извънземните от къде се появиха
Какъв ли е коефицента на Левски за спечелване на купата
Ако имат страшен късмет може да доберат трето място и да се шмугнат в Уефа
Хах, тази снимка е много показателна...Първоначално написано от Novkov
![]()
ей кви чудеса ша напрайм чак не е за вярване![]()
Ти май си вярваш,а?Първоначално написано от XePouH