- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- kofti grupa za levski
еми вярвам си и така ще станеПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Ще видим...ще говорим след мачовете.Първоначално написано от XePouH
![]()
но проблемо
дамз гледах го вчера мача мноо беше хубав щом те ги биха и то с 3 на 0 значи и ний можем да направим нещо
vs4iko e vuzmojno 6to da ne gi biim
абе нали знаете,надеждата умира последна.
браво на Левски за това,което постигнаха засега.признавам им го,въпреки че съм цесекарче.но така като гледам групата...максимум да стигнат до 3тото място в групата...наистина не ги виждам сред такива гиганти във футбола,като Челси и Барселона.
мачовете обаче ще са страхотни за цяла България.баща ми е навит да отскочим до София и да гледаме мача с/у Барса или Челси... \/
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от rusalkata_
![]()
![]()
![]()
хаххаха ний не разчитаме на късмета заразлика от вас,а на уменията си които тепърва ще показваме и затова се класирахме![]()
явно за ЦКСА успехите са 2 вида - равенства със световни колси като Хайдук Кула и неуспехи на Левски. е, с второто няма да сполучите. Левски си извоюва правото да играе срещу най-силните. а ЦСКА - да е неоставена в първи кръг на УЕФА. евробоецът сега е Левски. яжте си ушите.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
футболни мачове не се печелят с име а с игра, драги ми експлойд. ако догодина пак играем с тях, защото е сигурно че пак сме в ШЛ, едва ли ще пишат така. името се гради на терена, а в момента Левски гради име срещу грандовете в Европа, а вашата червена гордост - срещу Стартак Варна
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Са последно кой изкарвате виновен?То такива драми има, че човек да се обърка
еее аре па ти са кажи нещо ново тва е много изтъркано
и така и не ми каза последно кой ви е виновен и колко още ще се оправдавате с другите, отколкото да си признаете че за нищо не ставате![]()
това е тема за Левски, не за ЦСКА. така че стига сте писали за комунистическата гордост
малкият принц
да, защото темата е за нея. направи си тема за ЦСКА и си дрискай в нея
малкият принц
нямам спомен да съм ти казвал прасе. чорбар... да, казвал съм го, но не можеш да кажеш, че заради това пишеш глупости, понеже аз те наричам така защото пишешПървоначално написано от exploitedteen
малкият принц
da
малкият принц
Много ми е интересно, как от тема за групата на левски туй се превърна в тема кои на кого какво казал? Някой ще ми обясни ли?
Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.
бих искал да можех...Първоначално написано от Nasty_Mind
малкият принц
a we pone 6et se nagledame na zvezdi !![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
exploitedteen умен си ми ти ама като няма да пишеш по темата недей изобщо да пишеш
Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.
exploitedteen nz sq na levski li zavijda6 4e sa v grupite na 6ampionskata liga ??? i za6to??? az sam ot BOTEV PD ama minalata godina lokoto kato igraha za uefa se radvah se pak sa ot moq grad i sa bulgarski otbor mislq 4e e tapo se spori koi e evroboec i koi ne
az li4no mn se radvam za levski makar da ne mi haresvat
ne 4e ne6to ama vie ste sa6tite!!!
ами наистина... ЦСКА-рите отварят по-големи усти. пресен спомен за миналогодишните победи срещу Ливърпул и Леверкузен, след които някои бяха тръгнали да печелят купата на УЕФА, а останаха номер 5
малкият принц