.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    бих те пратил пак на сайта да прочетеш новината относно жребия за групата и да наблегнеш на: Largely unknown Levski SOfia...
    Я ми прати линк на ЛС,че ми стана интересно.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    пчела, ше дават ли мача на националите по някоя ТВ?

e o biva6e da ne go davat i 6e e bahti tapotiqta

Guest
    Най-добрата група за Левски! Ама най-добрата. Толкова кинти ще налапат от телевизионни права, че чак не е истина. В Шампионската така или иначе нищо никога нямаше да направим, в която и група да се паднем, сега поне ще има полза.

А чорбарите да не отварят големи усти. Две продължения им трябваха за да отбележат гол на световнонеизвестните Хайдук Кула...

Град
    Бургас
    Виж ся ай да не са убиждаме на Чорбари и Говеда че ше стане една голяма...наистина на Левски групата е трудна,много трудна даже убийствено труда...
    Барселона - Паднаха от Севиля те знаят как да противодействат на такива отбори дори на Челси би им е било трудно срещу тях...
    така по темата Левски срещу Барса общ шанс като Гост и домакин за равен 15% и за победа поне в единия мач 10%
    Челси - без коментар , Шевченко,Дрогба,Балък,Ламп рд,Робен милиони навряни в тоя клуб ако не и Милиарди, но да видим скарапаната тактика на Жозе Заблудения ко ше направи срещу Левски шансовете са горе долу същите като срещу Барселона.
    Вердер Бремен - Хич не е за подценяване тоя отбор беше на крачка да отстрани Юве но както и да е това минало на върха на атаката Класнич и Клозе които не прощават, но според мен шанса на Левски за равен и в 2-та мача дай боже и победа е голям

Все Пак Успех

Ако искаш мир, готви се за война!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Най-добрата група за Левски! Ама най-добрата.

и аз така мисля. за да се играе срещу най-добрите трябва да си един от тях. правото да се играе с тях трябваше да се извоюва, Литекс не успя. ЦСКА не успя. Локо не успя. Лиевски не успяваше, но сега успя. и сега ще мери сили с най-добрите. нормално - Левски е сред тях. Шампионите на Европа...
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    бих те пратил пак на сайта да прочетеш новината относно жребия за групата и да наблегнеш на: Largely unknown Levski SOfia...
    Я ми прати линк на ЛС,че ми стана интересно.

ама разбира се...

http://www.fcbarcelona.com/eng/notic...06082401.shtml
    Благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си