- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- kofti grupa za levski
Я ми прати линк на ЛС,че ми стана интересно.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
пчела, ше дават ли мача на националите по някоя ТВ?
e o biva6e da ne go davat i 6e e bahti tapotiqta
Най-добрата група за Левски! Ама най-добрата. Толкова кинти ще налапат от телевизионни права, че чак не е истина. В Шампионската така или иначе нищо никога нямаше да направим, в която и група да се паднем, сега поне ще има полза.
А чорбарите да не отварят големи усти. Две продължения им трябваха за да отбележат гол на световнонеизвестните Хайдук Кула...
Виж ся ай да не са убиждаме на Чорбари и Говеда че ше стане една голяма...наистина на Левски групата е трудна,много трудна даже убийствено труда...
Барселона - Паднаха от Севиля те знаят как да противодействат на такива отбори дори на Челси би им е било трудно срещу тях...
така по темата Левски срещу Барса общ шанс като Гост и домакин за равен 15% и за победа поне в единия мач 10%
Челси - без коментар , Шевченко,Дрогба,Балък,Ламп рд,Робен милиони навряни в тоя клуб ако не и Милиарди, но да видим скарапаната тактика на Жозе Заблудения ко ше направи срещу Левски шансовете са горе долу същите като срещу Барселона.
Вердер Бремен - Хич не е за подценяване тоя отбор беше на крачка да отстрани Юве но както и да е това минало на върха на атаката Класнич и Клозе които не прощават, но според мен шанса на Левски за равен и в 2-та мача дай боже и победа е голям
Все Пак Успех
Първоначално написано от Анонимко
и аз така мисля. за да се играе срещу най-добрите трябва да си един от тях. правото да се играе с тях трябваше да се извоюва, Литекс не успя. ЦСКА не успя. Локо не успя. Лиевски не успяваше, но сега успя. и сега ще мери сили с най-добрите. нормално - Левски е сред тях. Шампионите на Европа...
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Благодаря.Първоначално написано от exploitedteen
![]()