- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми не е нормален
Ами баща ти не е прав според мен. Аз лично не мога много да ти помогна защото никога през живота си нашите не са ме удряли, но мисля че преди да предприемаш тези драстични мерки трябва да поговориш с баща ти и да се надяваме той да разбере иначе нещата ще станат много много лоши. Дано да се управят нещата. Но ако с думи не разбира премести се не се обаждай изплаши го после той самия ще поиска да се върнеш.![]()
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Този закон за закрила на детето пълни глупости баси ... в моя случай аз си бях виновна нали баща ми трябваше да ме прибира от районното .. и викам на полицаите че той ш ме спука от боЙ и те ми ние нищо не можем да направим а той ме е удрял мн пъти(на 16год. съм) ... и те са му казала "Не я бийте поне пред нас" ебати тъпаците !
Ne si uslojnqvai jivota!Ostani pri va6te i opitai da opravi6 nqkak ne6tata.Razbiram,4e ba6tata ti ne e normalen,no ne e edinstveniq takyv.Vse pak ti e ba6ta.Pomisli si kakvo 6te stane ako otide6 v drug grad.Moje taka da se qdosa,4e da ne ti progovori pove4e ili da se digne nqkak si nau4il kyde si i da te pribere nasila.Kakvoto i da stava ne bqgai ot vas,za6toto taka kakto kazah samo si uslojnqva6 jivota.Vloji malko aktiorstvo i ne mu obry6tai vnimanie izvestno vreme na glupoastite.Ako po princip ne e dobre 4oveka syjalqvam,no ne moje vsi4ko v toq jivot da e idealno ili 6te e tova ili drugo.Gore glavata!Pomni nai-lesno e da se otkaje6 i da zae*e6 vsi4ko,trudno e da se izpravi6 sre6tu problema!Първоначално написано от HeDa
Аз съм измислил един вариянт-сега нищо не можеш да направиш,но веднъж станеш ли на 18...Не само че няма да трябва да го търпиш,но и можеш да му отмъстиш...Как ще се почувства ако когато един ден имаш дете той го вижда веднъж годишно за 2 часа?Можеш да го превърнеш в развалина и тогава той ще разбере какво е мъка и да си безсилен пред нея...
Ох, моят баща е мн мн мн злеее и тойВече направо не знам. От 2 месеца не говори на майка ми, а дори тя не знае защо, сигурно и той е забравил. Все за нещо ще намери да ми вика. Все аз съм най-тъпата, въпреки че имам високи резултати в училище и чета през свободното време. Не може да разбере как тъй ще излизам всеки ден, трябвало да има дни в които да не излизам/през лятото. Зимата излизам само събота и неделя. Рядко през седмицата след даскало/.Измисля ми смешни вечерни часове. Бахти аз като се прибирам децата още играят пред блока. А съм на 17! Приятелят ми колкото и да ме разбира се нервира понякога, щото постоянно си гледам часовника, за да не закъснея. Винаги трябва да оставям бележка къде съм, с кого, в колко съм излязла....Днес ми се развика, че не съм написала в колко съм излязла. А бях на зъболекар, не съм отишла някъде да се забавлявам.не хареса и новата ми прическа и ми се развика. Не е ли важно на мен да ми хареса?!?
Ебати писна ми от глупости и ограничения. Нямам никаква свобода!
И аз съм мислила да бягам, да не се прибера и какво ли още не. Но само като си помисля как ще шашна майка си и се отказвам. С нея се разбираме страхотно и мн я обичам. Нищо не искам да и причиня. Обаче честно казано ми е много хубаво, когато той е на село и стои там 2 дена...чувствам се свободна.
Мен ме е блъскал във вратата. Тогава избягах в съседите, но стана по-лошо..няма значение. Все пак не трябва да се оставяш да те бие. По някакъв начин трябва да го изплашиш. Не може той първо да казва нещо и после да се отмята и да те удря. Поне по-рано да беше казал, че не ти позволява да си слагаш обица на езика.
Не мисля, че е добра идея да живееш другаде. Животът ти няма да е по-лесен.Но както казах можеш да го изплашиш без да правиш глупости. Например ако пак така направи да избягаш за няколко часа в някоя приятелка. А като станеш на 18 вече можеш да правиш каквото си искаш. Аз поне чакам с нетърпение да мине тази година...
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
ти и ти намери къв съвет да и дадеш..Първоначално написано от `Death`Whore`
не виждаш ли че е с лапешки ъкъл и ше напрай някой глупост..
баща и сигурно и удря един шамар.. голяма работа.. сякаш че не сте били лапета..
мене баща ми постоянно ме строяваше до една възраст до която разбра че кфото и да прая няма да се променя към по добро..
мойто момиче стой си в вас и не пръй глупости шото и да избягаш не можеш да са опрайш с живота.. прекалено си голяма да мислиш такива неща и си прекалено голяма да бяаш от вас..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Не прави глупости! Не бягай от вас! Това с нищо няма да ти помогне. Ще изчезнеш за известно време и все някога ще трябва да се върнеш, не може вечно да живееш по приятели. Аз също много съм го мислила, но съм се възпирала. Израсла съм без баща, не мога да кажа, че знам какво е да го има. Но за сметка на това майка ми винаги е била и майката, и бащата в къщата и много пъти работата е стигала до бой. Е да, понеже е жена е по-лесно вече като пораснах. Или го удрям на бяг, гоним се около мебелите, или ако ми посегне й хващам ръцетеАко можеш с нещо такова да се разминеш добре, обаче при условие, че е мъж май ще ти е трудно. Като се стигне до кавга или до бой гледай да избягваш ударите някак си, пък за конското... слушай, кимай переодично с глава, гледай умно... Знаеш как става
Успех!
напрао се чуда как може да има такива прости ора на тоя свят
говоря за бащите ви ;щ
ооо и като се махнеш кво ще направиш...почват да идват и проблемите като се махнеш....А и на колко години си ? Ако си под 18 има право донякъде виж това с удрянето говори с майка си баба си чичо си леля си всичките да узнаят и да му се струполят на главата...на мен баща ми каза , че докато не навърша 18 нямам право на еди кво си...да речем пушенето щото ако ме види да пуша незнам кво ще стане и тем подобни...За това по добре стой си във вас и гледай да му го върнеш някакси ама не физическиИ аз понякога съм имал такива случки и в последно време почнах да се примирявам с капризите му... Винаги аз съм виновен за нещо , а всъщност не е така ама той е твърдоглав и нищо немога да напрая и се примирявам. Такъв е живота...
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ае..И мене баща ми ме е пердашил и то не с един удар, а много (кажеш ли нещо още по голям тупаник!), но не съм си събирала багажа от скандали с него. Като се замисля .. къде да замина? Пък и знам, че после съжалява. Карай, че на момента ми се умира.. Всички ме обвиняват.. На следващия ден не ща да го гледам.. той да ми се извини... и аз да не приказвам с него ден, два, три най-много.
Удар кат удар от баща. Аз така приемам нещата явно, защото не че са ме удряли, а били. Баща ми си къса задника да ни вкара някой лев в нас и нищо да не ни липсва и да мисли за бъдещето ми (също така и майка ми, ама нея не я включваме сега в темата) та да му се сърдя за дето ме е бил цяла вечност
. Не мисля понеже и той си има нерви.. пък и самата аз доста бурно минах покрай пубертета
![]()
Това е което можех да ти дам за пример.
А, да.. Моя баща ми е казал за обецата на езика кратко и ясно: "Ако ме уважаваш до като съм жив не си слагай". Като твоя явно с ирония е казал : "Сложи си ти, сложи си...." (следва продължение..)
Що не прочетеш мненията дадени от други потребители на форума и не видиш, че сравнение с бащите на тези момичета твоя е теменужчицаАйде късмет.. И не прави глупости.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
абе тва все пак са ви родители.уж сте много "зрели" пък не може да разберете че не ви мислят злото.все пак живеете в тяхната къща,те ви хранят и обличат и трябва да се съобразявате малко.тва че някои са консервативни трябва да се съобразите.
някой беше казал че шяла да отмъсти на баща си,да го съсипе- е тоя човек няма сърце бахти
между удряне и бой има голяма разлика...в случая на удряне няма никва работа закрила на детето...
и кво си мислите че може да избягате..и къде ше идете при приятелите...няма ли да ви е неудобно да живеете при тях?!?пък и тея приятели си имат родители,които веднага ще ви изпортят...
п.с. щом сте на 16 или още по-зле 15 не си мислете че сте най-големите и света е ваш,може да си праите квото си искате. по-добре слушкайте мама и тати и си лягайте след сънчо![]()