Ох, моят баща е мн мн мн злеее и той Вече направо не знам. От 2 месеца не говори на майка ми, а дори тя не знае защо, сигурно и той е забравил. Все за нещо ще намери да ми вика. Все аз съм най-тъпата, въпреки че имам високи резултати в училище и чета през свободното време. Не може да разбере как тъй ще излизам всеки ден, трябвало да има дни в които да не излизам/през лятото. Зимата излизам само събота и неделя. Рядко през седмицата след даскало/.Измисля ми смешни вечерни часове. Бахти аз като се прибирам децата още играят пред блока. А съм на 17! Приятелят ми колкото и да ме разбира се нервира понякога, щото постоянно си гледам часовника, за да не закъснея. Винаги трябва да оставям бележка къде съм, с кого, в колко съм излязла....Днес ми се развика, че не съм написала в колко съм излязла. А бях на зъболекар, не съм отишла някъде да се забавлявам.не хареса и новата ми прическа и ми се развика. Не е ли важно на мен да ми хареса?!?
Ебати писна ми от глупости и ограничения. Нямам никаква свобода!

И аз съм мислила да бягам, да не се прибера и какво ли още не. Но само като си помисля как ще шашна майка си и се отказвам. С нея се разбираме страхотно и мн я обичам. Нищо не искам да и причиня. Обаче честно казано ми е много хубаво, когато той е на село и стои там 2 дена...чувствам се свободна.
Мен ме е блъскал във вратата. Тогава избягах в съседите, но стана по-лошо..няма значение. Все пак не трябва да се оставяш да те бие. По някакъв начин трябва да го изплашиш. Не може той първо да казва нещо и после да се отмята и да те удря. Поне по-рано да беше казал, че не ти позволява да си слагаш обица на езика.
Не мисля, че е добра идея да живееш другаде. Животът ти няма да е по-лесен.Но както казах можеш да го изплашиш без да правиш глупости. Например ако пак така направи да избягаш за няколко часа в някоя приятелка. А като станеш на 18 вече можеш да правиш каквото си искаш. Аз поне чакам с нетърпение да мине тази година...