- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моми4ета кажете ?
При полов акт ако презарватива се изплузне и остане в моми4ето (моми4ето е било пияно и него е осетило) на другия ден като изтрезнее ще осещали 4е има нещо в нея ? (((( Това го 4етох в друга тема))))
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Да отговарят само моми4ета !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
I to koito nesa devstveni!
Дамз !!!
Зависи колко надълбоко е. Тампонът не се усеща, ако е поставен достатъчно навътре. Но мисля, че толкова голямо нещо като разтворен кондом би трябвало да се усети.
mi ne nema problemi
Sporedmen ne se useshta ............
`Death`Whore` Изглежда е бил навьтре . Историяте е 4е някакаво моми4е се е напило правилаго е с някакаво мом4е и на другия ден като се е видяла с гаджето си са се натисали ала бала тои и е брькнал и го е осетил ...
Обаче кондомът няма голяма вероятност да се е навил. А ако е развит, ще е доста дълъг и ще се усети според мен.
Набутан е навутр ... хахаха нема да стьр4и![]()
ами не мога да кажа нищо,защото не ми се е случвало...но предполагам,че ще се усети![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ne mislq che shte se useti.. No daje i da si pomisli "Mai imam neshto vytre" nqma da i se vqrva i shte si izbie nebivalicite ot glavata.. i nqma da obyrne osobenu vnimanie..
Има на4ин по който да се разреши спора но надали някои 6те се навие да си пухне презарватив ...
ako e ostanal celiq prezarvativ mislq 4e 6te se ose6ta no ako e smao par4ence ot nego-ne
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Da i az q chetoh taq tema spored men ima i veroqtnost da ne se oseti zavisi kak e prezervativa no az olichno bih go usetila shtoto daje tamponite ponqk0oga gi oseshtam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
spored men si go pazi za spomen
mnoo qsno 4e 6ta useti be![]()
Дам... ако е цял презерватив, той ще стърчи отвънка даже или поне няма да е толкова навътре, че да не се усеща...Първоначално написано от B@By_Sp0Rt
Парчето е друго нещо.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ako e sviknala da q porqt, nqma da i napravi vpe4atlenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e stiga we tva e gadno,kva kurva trqq si da se napiesh kato idiot i da ne osetish ,4e sa te e*ali ,4e 4ak i prezervativ da imash v sebe si...aa uajs
Ми да бръкне и да провери,щом толкова се съмнява!![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
може би,идея си нямам
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
moje i vaob6te da ne razbere,zavisi kolko navarte e
много сно че ще го усети.това все пак е чуждо тяло и дразни мацката
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
Мартин Лутър Кинг, Младши!