.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Zashto ne stava vseki pyt

zdraveite na vsi4ki iskam da vi spodelq kakvo mise slu4i dneska i davipitam ne6to.zna4i dneska kato pravih sex s gadjeto si toi mi prave6e 6patoli i ujasno mn se vyzbudih cqlata trepereh i mi haresa naistiba super mnogo,no problema e 4e po kasno ve4eta pak pravihme sex i toi pak mi prabve6e sa6tite raboti ama ne6to ne se polu4i.za6to taka?tova koeto sym izpitala orgazym li e bilo?i moje li dase se izpitat pove4e ot dva orgazyma na edin den?i ot men li zavisi tova 4uvstvo pak dase povtori

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ами да,най-вече е от теб,настроението и т.н. Но няма проблем ако изпиташ няколко оргазъма за един ден.На мен ми се е случвало и по 4-5 и то само от шпатулки

emi ne znam ot kvo zavisi no priqtelkata mi edin put i e suer qko dokato go praim a drug put ne tolkova.ne znam moje bi e ot naglasas spored men.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    естествено, че може да изпиташ повече от един път оргазъм на ден. и след като питаш дали това е било оргазъм или не, значи не е било оргазъм. когато веднъж получиш ще разбереш за какво става дума. иначе зависи от много неща -эот настроението ти най-вече, но то пък се влияе от времето, нещо котето си гледала или слушала съответно по телевизията или радиото, ако сте пуснали музика, дали тя ти харесва и т.н., и т.н., и т.н....
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Зависи и от тебе и от гаджето ти. Но ако си изпитала оргазъм може да ти е бил достатъчен и затова да не си имала нужда от повторно задоволяване.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Maranta
    Зависи и от тебе и от гаджето ти. Но ако си изпитала оргазъм може да ти е бил достатъчен и затова да не си имала нужда от повторно задоволяване.
    На същото мнение съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си