.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    ами мноо съм мързелива и мисля че имам много голямо самочуствие и понякога много се правя на голямата работа

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Еми...
    Мързелива съм
    Влюбена съм в себе си
    Държа се доста гадно, без причина
    Много ревнувам
    Когато някой ми омръзне просто го заебавам
    Обичам да ме боготворят
    Често се опитвам да въртя хората на малкия си пръст
    Обичам да доказвам колко повече съм от даден човек
    Непоправима егоистка
    Цинична съм
    ...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен
    Интересна тема...
    Аз съм преди всичко прекалено голяма егоистка. Освен това съм мързелива /това не е толкова лоша черта понякога /, голям инат /това също/ и ми липсва дисциплина. И да не забравя невероятното удоволствие, което ми доставя това да дразня околните както и че понякога говоря без да мисля.

Повече от фен
    Много съм мързелив, що се отнася до домакинска работа, никога не проявявам егоизъм(а понякога трябва и го приемам за -), не следвам правила, защото обикновено ме забавят и правят постигането на дадена цел безмислено трудно. Предпочитам около мен да е хаос.......защото нищо не е където трябва и както трябва, но от моя гледна точка е някак си подредено. Навик, от който се опитвам да се отърва - правя заключения на базата на минимално количество информация. Бързо се уморявам от хората около мен.

Не всичко е такова каквото изглежда.
    Ползва търсачката.

Супер фен
    На мен наистина ми е трудно да се самокритикувам и да обсъждам отрицателните си черти...Все искам да съм перфектна, някак си подсъзнателно мразя да ме поучават и във всичко аз съм си права, ама нА, не съм
    Дам, туй е едно от лошите ми качества, първо виждам чуждата вина, а аз "почти не съм виновна"
    Лесно избухвам и си го изкарвам на някой и не мисля какво говоря...най-често на гаджето; миличко, знам, че ще прочетеш това...съжелявам, че понякога съм толкова гадна...
    песимистка съм на моменти, мързелива съм...но сякаш преди бях повече....сега съм по-добре
    никак не съм упорита.......и прекалено много ми пука за чуждото мнение (но работя по въпроса )
    Със сигорност имам и ооооооще лоши черти...като се сетя, ще пиша
    П.П. инат съм си, понякога проявявам голяма гордост.....
    Малееее, ужасна съм станала

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    eм случва се да съм самокритична.. знам си лошите качества ама не си ги натяквам мн сама на себе си щото просто няма смисъл
    1.непоправим ужасен инат (мога света да обърна, но ще стане на моето)
    2.егоистка - все мисля как на мен ще ми е най-добре
    3.искам всички да ме харесват
    4.мога да мина през трупа на някого само и само за да постигна целта си
    5.супер голяма актриса, мога да изиграя ролята си на каква ли не идеално
    6.обичам да въртя хората на малкия си пръст и докато им изглежда, че съм напълно невинна, да ги прецакам мн гадно
    7.материалистка
    8.случва се да правя на хората това, което изобщо не би ми харесало, ако го направят на мен
    9.задължително трябва да се доказвам пред всеки, за да си мислят, че съм по-силна от тях
    10.обожавам да правя мръсно на хората, които са ми неприятни, и то по такъв начин, че да изглежда случайно и непредумишлено, а всъщност съвсем незабелязано да съм им направила живота черен
    11.докато някой си мисли, че напълно ме контролира и съм в ръцете му, накрая се оказва, че е точно обратното и не съм била чак толкова доверчива, колкото е изглеждало (хм, това нз дали е към лошите или към добрите качества )
    12.все ми се струва, че винаги аз съм правата, че моето мнение е най-правилното и ако другите не го споделят, значи грешат.. мн ми е трудно да си признавам някаква вина, да се извинявам, да изразявам чувствата си
    13.избухлива съм и ако не съм в настроение целият свят ми е крив
    14.не понасям да ми казват какво да правя и винаги държа на своето даже да не е правилно

иии така, май си казах всичко, само не ме мразете
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Boot*
    Guest
    Хората са ебати гадните същества.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Boot*
    Хората са ебати гадните същества.
    дам, така изглежда, когато не познаваш добрите им страни
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    offtopic
    valantain_love, мисля че преклено много се превънасяш относно
    собствената си личност, в некви филми си се вкарала доста сериозно, при това. Aко си прочетеш поста сама, и се опиташ да не бъдеш себе си за 2 мин, ще видиш и кво си написала, не че интересува кво мисля аз разбира се, но да си кажа.
    По темата, не мога да бъда обеквтивна, но все пак, самокритична, критична към другите, цинична, иронична, злобна, несериозна, безотговорна, непукистка, шизофренична, понякога инфантилна, айде стига толкова. Аааа да и съм нарцисистка.... И въпреки това си имам самочувствието и се обичам.

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Изнервям се адски бързо,избухвам и в такива моменти ставам цинично-ироничен,понякога се държа ужасно с хората,държа се гадно с хора,които са ме разочаровали по някакъв начин,егоист съм(което всъщност не е много лошо) и съм мързел.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Мега фен Аватара на machoka
    Тука всеки си признава грешките. Едната фаза от нещата е завършена - осъзнавате им. Обаче само с това не става. Въпросът е кой до колко се стреми да ги премахне.

Та и аз да си кажа моите кофти черти...

На моменти ставам доста избухлив, тоест ще се развикам на някого без никакви причина. Много голям инат съм, а това понякога ми прави проблеми, така че съм и самоунищожителен. Понякога ме обзема пълна апатия, която се примесва и с песимизъм. Ако нямам подходящ стимул, ставам много муден и се размотавам. И за капак на всичко (колкото и да ми е неприятно да го кажа) - понякога си налагам мнението.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Така е, аз не се въртя около слънцето, ТО се върти около мен
    И да не забравяме, че ти не се мислиш за Господ. Господ се мисли за тебе.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Mraza horata :R samo pre4at

Мега фен Аватара на machoka
    Dr. Kazimbutt,
    надявам се долавяш крещящата ирония?

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Бе аз мога ама няма да ти кажа кои са ми отрицателните черти по добре да не се знае иначе не е интересно

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Dr. Kazimbutt,
    надявам се долавяш крещящата ирония?
    Естествено, че я долавям! Просто забравих емотиконката!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    VCHC
    Рядко ме мързи, но като ме домързи ме мързи здраво. Раздразнителен съм, пълно мрънкало, прекален перфекционист, мърморя си, малко досаден. Ако нещо не стане на моята ставам много гаден. Обичам да се дразня с някой.

ЗАБЕЛЕЖКА! Всичко зависи от настроението и този, с който съм.

Мекушава съм.
    Вълнувам се от чуждото мнение.
    Напоследък взех да се сдухвам за глупости.

Но по-важно е, да се опитам да се поправя, а не да се самокритикувам.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

fake
    Guest
    Прекалено лесно се връзвам на глупостите, които ми говорят...оттам следва, че съм и прекалено лесно ранима(както се беше изказал един приятел, мъжете оставят дълбоки белези по сърчицето ми)

Понякога целият свят ми е крив и си го изкарвам точно на хората, на които най-много държа...добре, че са ми свикнали вече

иии почвам да си мисля, че имам прекалено високо самочувствие за пред другите, но вътрешно не е чак такова...

obi4am da govorq ne6tata v liceto na horata! ne sum licemerna , malko sum murzeliva, ne ymeq da pro6tavam .
    You fell away,
    What more can I say?
    The feelings evolved,
    I won't let it out,
    I can't replace...
    Your screaming face,
    Feeling the sickness inside

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    obi4am da govorq ne6tata v liceto na horata! ne sum licemerna , malko sum murzeliva, ne ymeq da pro6tavam .

И да пишеш на Български език. =D>
    `Върви народе възрдени...` \/ \/ \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl

И да пишеш на Български език. =D>
    `Върви народе възрoдени...` \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си