- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Самокритичниост
eм случва се да съм самокритична.. знам си лошите качества ама не си ги натяквам мн сама на себе си щото просто няма смисъл![]()
1.непоправим ужасен инат (мога света да обърна, но ще стане на моето)
2.егоистка - все мисля как на мен ще ми е най-добре
3.искам всички да ме харесват
4.мога да мина през трупа на някого само и само за да постигна целта си![]()
5.супер голяма актриса, мога да изиграя ролята си на каква ли не идеално
6.обичам да въртя хората на малкия си пръст и докато им изглежда, че съм напълно невинна, да ги прецакам мн гадно
7.материалистка
8.случва се да правя на хората това, което изобщо не би ми харесало, ако го направят на мен
9.задължително трябва да се доказвам пред всеки, за да си мислят, че съм по-силна от тях
10.обожавам да правя мръсно на хората, които са ми неприятни, и то по такъв начин, че да изглежда случайно и непредумишлено, а всъщност съвсем незабелязано да съм им направила живота черен![]()
11.докато някой си мисли, че напълно ме контролира и съм в ръцете му, накрая се оказва, че е точно обратното и не съм била чак толкова доверчива, колкото е изглеждало (хм, това нз дали е към лошите или към добрите качества)
12.все ми се струва, че винаги аз съм правата, че моето мнение е най-правилното и ако другите не го споделят, значи грешат.. мн ми е трудно да си признавам някаква вина, да се извинявам, да изразявам чувствата си
13.избухлива съм и ако не съм в настроение целият свят ми е крив
14.не понасям да ми казват какво да правя и винаги държа на своето даже да не е правилно
иии така, май си казах всичко, само не ме мразете![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.