- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- prosto iskam da spodelq,nishto drugo
Ne mi puka,4e temata ne e za tuk,no iskam da spodelq kak se 4uvstvam sega,a ne se 4uvstvam dobre... jive v nas... 13 godini... i 7 meseca...-s edna duma ot bebe... i sega sa prodali sgradata na nekuf..i toi kaza..do edin mesec da se mahame... a dori ne ni dadoha jilishte...ebasi... see 1 sme na ulicata...i nie sme,no sestrata na maika mi ni pomaga...zaendo s neinoto semeistvo(muja i i decata i-nashi bratov4edi)... sega az si opakovam...neshtata i si spomnqm mn neshta... neshta,koito nikoga nqma da zabravq...eto toku shto vidqh endo me4e,... kogato imashe navodnenie... i imashe tok u nas(mojeh da umra)az vlqzoh i go vseh..az revah za nego...vidqh spomenite,koito pisah za lubovta si... za priqtelite,za jivota... 4eteiki gi ,... placheh...vidqh neshta...ot detstvoto kato malki cvichki i 4ehli4ki...,koito sme prinudeni da izhvurlim,no az gi skrih...tova da ne stane... i mn nehsta si spomnih... Ne iskam da se razdelqm s doma si... ne iskam... i vse pak ako iskate zakliu4ete temata...(kakto i shte napravite de,zashtoto nqma lubov kum mom4eta i gluposti),no vse pak iskah da spodelq
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!