.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Повече от фен
    Град
    House Music Island

Обрив след кола-маска

Четох темите, но не открих много за следния въпрос: появявали ли са ви се неприятни малки пъпчици след кола маска и има ли начин да се избегне появата им или си е до тип кожа
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Ами да ти кажа май май си е до типа на кожата,защото на мен ми се появяват пъпчици от кола маските,обаче пък кожата ми е доста нежна..в смисъл дори и епилатор да използвам пак пъпчасвам на места кожата ми е по-тънка...имам една приятелка,която е също като мен,а повечето от другите ми пр нямат проблеми с обезкосмяването по този начин...иначе след кола маската може да използваш веднага ексфолиант за тяло и след това да се намажеш с някой хидратиращ крем за тяло...на мен поне това ми помага,когато реша да си правя...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си