- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко пари ви дават вашите на ден ?
Интересува ме хората на моята възраст (15години) колко пари им дават на ден ? Или сами заработвате по някой лев?? На мен лично ми дават 2 лева а на вас ???
Ми зависи разли4но...2...ако ходя на диско пове4е,абе колкото си поискам...е да е в рамките на нормалното разбира се :P
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
А това на снимката ти ли си ? ако мога да попитам
hahahah da be mn qsno 4e ne e tq tva e paola reiПървоначално написано от Анонимко
Ееми...парите горе-долу сама си ги изкарвам...би трябвало по 4лв на ден да ми се събират...ама аз все за нещо събирам и гледам повече от 2лв да не харча. От наще не искам-те сами ми дават по някой лев![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Мама и татко работят в друг град и днес си тръгнаха.
Оставиха ми 20 лв. и аз си ги разпределям за седмицата
Попринцип харча по 2-3 лева на ден,не повече![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
4-5 tam nqkude no az si izkarvam pari i mi e anpulno dostatuchno
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми по 3-4 лв...И ми стигат,не харча по много и си ми е супер![]()
хаха да бе аз съм!Първоначално написано от Анонимко
Паола Рей,много е готина нали?
![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Първо не съм на 15,само на 16ама когато съм ваканция като че ли ми оставят по-малко пари за през деня.На мен ми е добре,щото много рядко ще ми се прииска да изляза в най-знойната част на деня.За това пък вечер като се приберат им обирам всички дребни от джобове,протмонета или случайно оставени
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Амм, когато ходя на даскало ми оставят по 2-3 лева, а сега през ваканцията ми дават, ако ще излизам някъде (освен, ако не забравят, както се случва често), но на мен ми стигат защото получавам и други пари, спечелени уж с много труд![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
5лв. на ден.
Ми никакви почти...,само някой път ако напомня с много недвусмислен тон ми дават 1-2 кинта..за няколко дни
И тва през ваканцията
:evil А презгодината всеки ден по 2 лева.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
стигат ми 30 ст. за баничка + 20 ст. за боза => 50 ст. на ден ме устройват![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
На 16 съм и ми дават по 100 на месец. Преди ми даваха 150, но, след като видяха че ми остават, ми ги намалиха.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
имаше такава тема
зависи от какво имам нужда-различно
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...t+va6ite+++den
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
при мене няма такивакато ми трябват пари ми дават като не ми трябват не ми дават
някой път с седмици не съм им искал и не ми дават да им поискам 20 лева ще ми ги дадат
![]()