.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

*Adelina*(16)
    Guest

iskat da probvat kakvo e da pu6i6

Az sym na 16.Jiveq i u4a v drug grad,a na6ite sa si v rodniq.Trite mi sestri sa E.(na 14),K.(na 11) i R.(na 10).Naskoro E. mi razkaza(v Skype) 4e vidqla K. i R. s kutiq cigari i gi pitala kakvo pravqt s neq.Te kazali 4e iskat da probvat,za da vidqt kakvo e,za6toto nqkakva syu4eni4ka na K. i kazala,4e pu6eneto bilo mnogo hubavo.E. im vdignala golqm skandal i izhvyrlila cigarite v ko6a za bokluk,zaedno sys zapalkata.Dosta im se qdosala i zapla6ila 4e ako o6te vednyj gi vidi s cigari,6te kaje na mama i tatko.Tova vsi4koto be6e predi po-malko ot sedmica.Ne iskam sestrite mi da stanat kato onova stado ovce,koito na po 11-12 godini pu6at i se pravqt na golqmata rabota,da ne govorim 4e 6te sa zavisimi ot nikotin i t.n.Kakvo da pravq?

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Еми мисля че щом не живееш и не учиш в родния си град и си отделена от тях не можеш нищо да направиш.А и те ако искат могат да пробват по всяко време.И знаи че забранения плод е най-хубав,затова колкото повече им казваш да не го правят,те ще искат все повече да прабват и ще го направят...знам че не съм ти помогнала особено но..

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Може просто да им кажеш това,което каза на нас...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

*Adeline*(16)
    Guest
    Da,znaq 4e az veroqtno ni6to ne moga da napravq,no sestra mi E. moje li da gi spre po nqkakav na4in?Tq pone e pri tqh.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Ами обясни на сестра си следващия път като говорите,че това,от което най-много се боиш е малките ти сестри да започнат да пушат и да заприличат на по-голямата част от пушачи на тяхната възраст...нека тя им каже същото,но го направете така,че да не изглежда,че твърдо им забранявате...просто може да кажете,че ще до няколко години ще дойде времето,когато наистина ще осъзнаят какво става и много ще съжаляват ако са започнали...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами колкото и да обясняваш фаида няма .... но се пак им кажи може да чуят нещо от това което казваш ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    plovdiv
    Най-добре да поговориш с тях,а не да им забраняваш или да им се караш.Нали знаеш забранения плод е най-желан и дано сестрите ти се осъзнаят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си