.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Еврофутбол

има ли някой дето редовно пуска еврофутбол и пе4ели ... понякога :P аз пускам от време на време,ама досега не съм имала късмет,ама както и да е.В хороскопа ми за днес пише 4е имам късмет и не 4е вярвам на такива неща,ама си рекох защо да не пусна,та ако има някой който има прогнози за днес,да ми каже някой "пе4еливш" ма4

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Tuj pyk izob]o ne go razbiram, a i ne sym se my`ol

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    АМи аз не съм си пробвала късмета досега, но батко ми преди много играеше и от време на време печелеше.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Re: Еврофутбол

Цитирай Първоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
    има ли някой дето редовно пуска еврофутбол и пе4ели ... понякога :P аз пускам от време на време,ама досега не съм имала късмет,ама както и да е.В хороскопа ми за днес пише 4е имам късмет и не 4е вярвам на такива неща,ама си рекох защо да не пусна,та ако има някой който има прогнози за днес,да ми каже някой "пе4еливш" ма4
    Хах под нас има такова нещо.Аз много го мразя щото вони на цигари вътре и като влезна на прага ми се повръща.Затова не съм пускала досега.Иначе бих опитала.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Priqtelq mi raboti v evrofutbol i visq na den pone po 2-3 chasa i mi se sluchva otvreme na vreme da puskam...Awe vsushnost chestichko i se e sluchvalo i da pechelq..Dnes naprimer pusnah mahove za subota i nedelq i ako gi hvana i 10te she vzema 2000 lv i neshto daje ama se sumnqvam che shte uspeq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Priqtelq mi raboti v evrofutbol i visq na den pone po 2-3 chasa i mi se sluchva otvreme na vreme da puskam...Awe vsushnost chestichko i se e sluchvalo i da pechelq..Dnes naprimer pusnah mahove za subota i nedelq i ako gi hvana i 10te she vzema 2000 lv i neshto daje ama se sumnqvam che shte uspeq
    мале и ти не си верваш ... пускай си там по 5 мача и тва .. 10 ще ми лови надали и най-големите професионалисти играят за 10 мача

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe

s drebni ne igrae6 mai a ?
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пусни тези два мача:

516- 1
    616- 1

Не са с високи коефициенти, но с повече пари печалбата не е лоша.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Пусни тези два мача:

516- 1
    616- 1

Не са с високи коефициенти, но с повече пари печалбата не е лоша.
    3-ки са.

Голям фен
    Град
    sofia
    emi edin den s edna priqtelka re6ihme taka na bazik da pusneme i ne ocelihme samo edin ma4 tolko ni be6e qd a ako ne go bqhme pusnali 6tqhme da zememe 60 lv
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си