.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Cold
    Guest

Изгубена съм... Искам само някой да ме гушне... Няма кой...

Историята ми е много заплетена. Не знам какво да правя... Имах доскоро приятел. Отначало много го харесвах. Но той ме обичаше и се лигавеше. Това ме дразнеше. После разбрах, че е било просто увлечение. После не стига, че не споделях чувстатвата му ами и ми стана неприятен този човек. Не можех да продалжавам така. Исках да скъсам с него. Но ме възпираха няколко неша. Щях да го нараня. Това добре, любов без болка не може. Но също така щях да загубя приятелката си. Тя ми каза в началото, че няма да се получи. Каза да не го карам да страда. Но аз не я послушах. Тя е много добра приятелка и с него. Сега като скасахме тя ме мрази, че го нараних. Освен това ние бяхме от една компания. Компания, която изключително много обичах. Без тия хора не мога да живея. Но той е там отпреди мен. Тия хора ценят него повече от мен. Като скъсахме станаха едни вражди. Цепихме се. Задружната ни компания се цепи заради мен. Мразя се. Знам, че и те ме мразят. Но какво да направя като чувствата ни не бяха споделени. Акио останех с него чувствата му щяха да станат по силни. Щях да го нараня повече! Да, можех да се престоря, че го обичам. Но това нямаше да е честно нито към мен, нито към него. Щях да го лъжа през цялото време, а той заслужава човек, който да го обича така както той може да обича. Да не говорим, че аз щях да съм нещастна и въпреки фалшивите усмивки той щеше да усети и щеше да му е кофти... Защото той наистина ме обича. И така аз скъсах с него. Което ме докара до състояние на необятна меланхолия. Не минаваше и вечер без да се моля времето да се върне назад. Никога не съм го искала толкова силно. Имах нужда само от приятел, който да ме гушне и да ме успокои и да ми каже, че всичко ще е наред. И го открих в лицето на един много готин човек. Той е мил, забавен и много спокоен и внимателен. Умее да изслушва. И дори без да дава съвети само като съм до него ми става по леко. Като види, че ми е кофти просто ме гушва и ми минава. И така за известно време си бях щастлива. Но, естествено, е решено, че аз трябва да съм вечно нещастна. Между другото не казах, че той също е от нашата компания, но е от хората които не ме намразиха. С бившата му се имахме. Като той започна да стои по-близо до мен, за да ме успокоява, защото ми беше зле, тя ми обърна гръб. Каза, че няма повече да ми проговори ако тръгна с него. Чакай бе кой ще тръгва с него?! Не може ли просто да има едно нормално приятелство между момиче и момче?! Старата ми приятелка дето ме намрази ми опява, че ще стане същото. Най-ме нараниха думите й- "Всички те мислят за лека жена. Омръзнало ти е от стария и тичаш при нов, който да нараниш жестоко. Оплиташ ги в мрежите си и после съжаляваш." Не стига това ами и заради техните приказки сега съм още по-объркана. Вече не съм сигурна в чувствата си. Не знам какво да правя. ЗА БОГА НЕ ИСКАМ ТОВА! Аз не съм такъв човееек... Искам да избягам някъде... да се махна... Няма с кой да споделя... Съжалявам за дългия роман, но имам чувството, че вие сте единствените които можете да ме разберете. Даже и да не отговаряте. Искам просто да споделя. Не знам какво да правя...

П.П: В този форум е включено единственото момиче, което би могло да ме изслуша. Благодаря й, че я има и се радвам, че ми е останал все някой в тоя свят (който ме познава) и не гледа на мен с черни очи... Но точно сега тя е в другия край на града и няма как да дофтасам до там и да си я гушна...

Може би не искаш да чуеш точно това, но не бива да чакаш винаги някой да те гушка, да ти помага, да те изслушва и т.н. Знам, че ти е тежко и трудно, но трябва да се научиш да си силна, да разчиташ ГЛАВНО (не казвам единствено) на себе си. Сега излез сама. Разходи се...успокой се. Не е края на света....къде-къде по-лоши неща ще ти се случват. Ма как те успокоих само....
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Пред зазоряване най-тъмно!Не се отчайвай,при теб са останали истинските ти приятели,след време съдбата пак ще те срещне със старите и може би ще се сдобрите.А сега не им обръщай внимание,какво като говорят,а как може да наричаш тази "добра приятелка",като тя препочита гаджето ти пред теб самата! Остани си с момичето "в другият край на града" и онова момче което те разбира като истински приятел,в трудните моменти разбираме кои са ни истински приятели,ти вече си разбрала кои са те. =D>
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ceni horata, koito sa do teb i ne gi naranqvai. Moje bi te sa ti nai-istinskite priqteli.Ne6tata vinagi se promenqt, ne stradai za hora, koito ne go zaslujavat!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Гуш

edin studen den..ot lqtoto(skoro beshe)az vurvqh...beshe mn studeno,no az po potnik... i pola...studeno i az se zamislih,4e mi lipsva neshto..i eto kakvo-da se stoplq,no ne da mi e toplo ili studeno,a toplo ot lubov.. iskam mom4eto,koeto obi4am da me gushne,no ne moje...za tova iskah da znaesh,4e ne samo ti iskash da te gushnat
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    gadna rauta ma....... si si vinovna samo i edinstveno ti .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно правилно си постъпила.По-добре е,че сте се разделили,защото както каза ще лъжеш и него и себе си.Приятелите ти не мога да разбера защо са те намразили?Нямат основание и оправдание.Ок,приятелят ти е по-отдавна в компанията,но въпреки това те трябва да разберат,че когато в една връзка чувствата не са споделени няма смисъл тя да продължава.Най-добре поговори с тях и им отвори очите.А бившото гадже на най-добрия ти приятел(не знам дали е най-добър) определено мога да кажа,че не ти е приятелка,а и може да завижда за това,че излизаш с него.В крайна сметка се замисли дали толкова им пука за теб щом така се отнасят?Един разговор с тях може да ти изясни много неща.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami kofti se e poluchilo vsichko...moje bi e trqbvalo da se zaslushash v dumite na priqtelkata si v nachaloto...no zashto za boga sled kato te e draznil si bila s nego....tova ne go razbrah...nqma znachenie nqma smisul da se gled nazad zashtoto edva li vremeto shte moje da se vurne.....precakala si cqlata kompaniq..zamisli se i pogovori s tqh...te ne zaslujavat da stradat zaradi tvoite postupki zashtoto tova si e samo mejdu vas dvamata...a kolkoto do teb...gledai napred i purvo se opitai da se izqsnish sus sebe si ottam natatuk vsichko shte se opravi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си