- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kolko 4esto se vijdate s gajdeto
hi
lubopitno mi kolko 4esto se vijdate s gajdeto? dali ako se jivdame vseki den 6te si omryznem i trqbva da ima nqkolko dena bez edin drug pone az taka si mislqsorry ako ima takava tema ama ne uspqh da namerq
![]()
Всеки ден от 7-8 до 11-12 часа. Ходим от 1 година. През тази година само 1 ден не се видяхме, но си говорихме 3 часа по телефона. Не мога да не го видя и 1 ден. Пропускала съм много семейни сбирки, за да съм с него. Не сме си омръзнали, ни най-малко!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ako q ima lubovta nqma omryzvane..
mi nie predi se vijdahme vseki den...vqrno togava palko ni pisva6e i vse sporehme za ne6to,no sega kogato ne sm s nego neprekusnato mi e nqkvo mnogo mu4no i mi lipsva stra6no mnogo.a nie sega se vijdame rqdko,za6toto sa za prez lqtoto toi raboti i vse e skapan ot rabota i nqmame nikvo vreme zaedno![]()
Vseki den.Ne mi omrazva,no sega zaminavam da u4a v Sofia a,toi ne i nz kak 6te jiveq bez nego...![]()
![]()
I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...
mi kato stana ili toi idva u nas ili az u tqh utivam i po cql den sme zaedno do ve4erta ponqkoga daje ili az spa utq ili toi u nas.iskam da kaja 4e prez cqloto vreme sme zaedno.smao 1 mesec ne se vijdahme za6toto be6e v irlandiq no se gledahme po pc-to.no ve4e ne sem gadjeta![]()
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
има такива тема:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...hlight=gadjeto
Аз се виждам изключително рядко с приятеля ми. Просто нещата започнаха да не вървят...![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някого то той не може да ти омръзне.Виждаме се всеки ден.
kogato na nego mu skefne![]()
moq nevinnost i greh.....
всеки ден от сутрин до ве4ерщото живеем заедно
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Заблазявам ти адски много...аз се виждам с мъжа, когато можем. По-точно - когато той няма ангажименти. Аз искам да е всеки ден...не сме се виждали най-много 6 дни, когато беше шаркав, и сега е на море и затова не се виждаме.Първоначално написано от Chiana
Стараем се да се виждаме всеки ден,но понякога се случва и през ден . През учебно време май ще е през ден или след като аз свърша даскало- към 19.20.а когато не сме заедно непрекъснато си говорим по домашния или мобилните. Ходим от година, за 3ти път ( а сме луди 1 по др от 2 години..) .. е не сме си омръзнали,точно обратното - както той казва - като наркотик-колкото повече сме заедно ,толкова повече искаме да сме заедно!!!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
mi s bivshiq mi 1 godina i 2 meseca vseki den.....i taka i ne si omruznahme
PO 12 4asa sme zaedno vseki den nerazdelni sme,Hodim ot 1 god i nqma opciq za skasvane.
Emi opitfame se da se vijdame vseki den.kogato mojem![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ami nie se vijdame vseki den{osven ako neizko4i nqkoi typ angajiment}nadqvam se tova da prodylji i zanapred [-o<
sunney_f
Vseki den se vijdame i ne vijdam prichina da po4nem da si omryzvame pri uslovie che umirame da sme zaedno![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
kogato imame vreme za da moje da se vijdame za po dulgo
Според мен няма нищо лошо да се виждате всеки ден,ако наистина държите един на друг дори да си омръзнете за известно време после чувствата пак ще се върнат.
Еми всеки ден,много рядко можеби на два месеца веднаж да се виждаме през ден!!![]()
Първоначално написано от LP_girl_14
Има такава тема вече![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love