- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да направя?
имам следния проблем:споделих на момиче от бъдещия ми клас че нейна съученичка която познавам отдавна не ми допада...е, казах и няколко обидни думи(от сорта че е дебела) но както и да е...тя обеща да не казва ама сега научих от въпросната обидена приятелка че знае всичко...какво да правя с доносницата...виновна съм признавам но точно тая клюкарка не понася същото момиче
Prosto za napred vnimavai na koi se doverqvash v sluchaq nemojehs nishto da napravish..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
e momi4eto sigurno e dosta obideno.zatova takiva neshta si gi pazi za sebe si i ne gi kazvai na nikoi drug.kolkoto do donosnicata nedei pove4e da i kazvash nishty.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
na takiva hora pove4e ne trqbva da im imash doverie tva sa intriganti stoi dale4e ot tqh za6toto mogat da te napravqt nai 4ernata i da te spokarat sas si4ki
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Грешка е,че си й се доверила на тая...! Занапред не го прави или поне бъди сигорна дали и имаш пълно доверие на тая дето ще и казваш... пък за обидената не я закачай... а за оная клю-клю ... потърси и сметка от къде,защо е казала ... а уж 'обещала' ... не се занимаи с ора дет не познаваш е т'ва е
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
На мен ми се е случвало подобно нещо. Сега това момиче не съм му казала една дума от повече от година, макар че се виждаме често. Важното е да запазиш достойнство , а пък на който не му изнася от това дето си казала- негов проблем!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Ами...какво като и без туй не ти допада-голяма работа,че е разбрала зад всеки гръб се говори какво ли не...така че все ти е тая...но за напред внимавай с кого споделяш подобни неща
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...