.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    сисса
    Guest

Какво да направя?

имам следния проблем:споделих на момиче от бъдещия ми клас че нейна съученичка която познавам отдавна не ми допада...е, казах и няколко обидни думи(от сорта че е дебела) но както и да е...тя обеща да не казва ама сега научих от въпросната обидена приятелка че знае всичко...какво да правя с доносницата...виновна съм признавам но точно тая клюкарка не понася същото момиче

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Prosto za napred vnimavai na koi se doverqvash v sluchaq nemojehs nishto da napravish..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ами просто не й казвай нищо повече.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    e momi4eto sigurno e dosta obideno.zatova takiva neshta si gi pazi za sebe si i ne gi kazvai na nikoi drug.kolkoto do donosnicata nedei pove4e da i kazvash nishty.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Да не ти пука и не се занимавай с нея.

na takiva hora pove4e ne trqbva da im imash doverie tva sa intriganti stoi dale4e ot tqh za6toto mogat da te napravqt nai 4ernata i da te spokarat sas si4ki
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Грешка е,че си й се доверила на тая... ! Занапред не го прави или поне бъди сигорна дали и имаш пълно доверие на тая дето ще и казваш... пък за обидената не я закачай... а за оная клю-клю ... потърси и сметка от къде,защо е казала ... а уж 'обещала' ... не се занимаи с ора дет не познаваш е т'ва е
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    На мен ми се е случвало подобно нещо. Сега това момиче не съм му казала една дума от повече от година, макар че се виждаме често. Важното е да запазиш достойнство , а пък на който не му изнася от това дето си казала- негов проблем!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

...

Ами...какво като и без туй не ти допада-голяма работа,че е разбрала зад всеки гръб се говори какво ли не...така че все ти е тая ...но за напред внимавай с кого споделяш подобни неща
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Ами просто не й казвай нищо повече.
    именно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си