- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu
xaxaxa sei edno az da tragna iz centara po huii na priatelqti sigorno iska da te praska kadeto mu doide i da ne se zanimava s belioto te e navil da ne nosi66 ti si luda da ne nosi66 belio ne se li uvajava6 pone malko![]()
Trenirai kato dqvol za da vidi6 raq
Hubavoto e che moje da pikaesh ili seresh bez da si igraesh da si smykvash gashtite![]()
super si e men ak opita6Първоначално написано от Sophie
![]()
mi tva evse edno da trudnesh gola... ebasi tupoto. ako iskash tolkova mnogo da zabivash mom4eta, znai 4e niama da e mnogo krasivo. vse edno da izlezesh bez potnik, s pola.... samo po pola she ti haresa li???tva koeto pravish e izvrateno, dori i v vas da hodish taka e gadno. az li4no sum protiv. Puk i na kolko godini si? Kvi prava si davash?
![]()
SAMO LOST!
хмм представи си докато си се разхождаш из центъра така с късата пола и без бельо да ти дойде..![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хахах леле кви животни имаТвой си проблем както си искаш ходи ако искаш излез и гола
![]()
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ееее.... Някой сее бъзика, а вие се връзвате. Много сте зле.
Иначе наистина не е хигиенично. Да не говорим за "гаджето ти", след като ти още си играеш с барби. Да не говорим - ква манекенка, когато краката са ти половин метър бе.
Обаче си е весело така да се ебаваш с тъпите хора, които ти се връзват на глупостите, нали?![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от Manekenkata92
Kuvolaci kolko 6te6 ....
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ако мисля като мъж ще кажа: УХА ЛЕЛЕ КВА МАЦКА![]()
![]()
А ако мисля като комунист ще кажа: пращайте ку*вата в затвора...
раздвоен съм![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
hahahahahhaaПървоначално написано от valantain_love
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих я изплющял![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
хахах сещам се на селото ми имаше една приятелка, която беше с къса пола и без нищо отдолу и аз некъф се навеждам с надеждата, че ще й видя прашките, а то какво.. некви срамни устни се клатеха.. хахах не можах да дишам от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Едно е да ти се веят циците,друго е путката.Излагаш се
И ако наистина го правиш,си ебати курвата
![]()
/rossa./
нас мъжете ни кефиПървоначално написано от Manekenkata92
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
xaxa super
после що ставали изнасилванията или по научно да го кажеме защо магарето късало синджира.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Лелеле какви хора имало и по ника ти като гледам тово 92 направо сама се досети какво си помислих . Ама то и друго е много странно ти си момиче и те кефи.Аз пък съм твърде против това 1 е нехигиенично 2 няма кой знае колко горещо да ти стане от например прашки!
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Отврат!!!Това е е'ати НЕхигиеничното. Аз не съм знаела че прашките топлят. Извинявай, ама...си много тъпа. Ми като ти допада тъй да си ходиш, ходи си, ама е гадно. И к'о като седнеш някъде са види, че си без бельо. Или ти може би точно това искаш
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ti si leeeeeeeeeeeeeko luda.Vsi4ki biha te pomislili za k*rva...kakto nqkoi drugi forumci pisaha moje da posledvat iznasilvaniq i t.n.
___to Be Continued___
няма нищо лошо,ако искаш можеш да ми дойдеш на гости![]()
Първоначално написано от Sophie
![]()
mnogo si prava mnenieto ti e mnogo prailnou.Iaz taka mislq
![]()
ps. maneknkata92 -ti si mnogoo..zle(6toto drugotoqkoeto e po-pravilno da kaja,ne e censurirano)
![]()
абе я си виж аватара и мълчиПървоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
![]()
много си е добре момичето![]()
лелеееееееее тая тема още ли съъществув???
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
е що кво и е лошото?Първоначално написано от olive_oil
![]()
Според мен е ебавкаИли авторката е рядкотъпо курве
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.