- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu
aa, моля моля, секса на първа среща не го намесвай![]()
това си е съвсем различна философия![]()
Ние далеч няма да стигнем?!Ама пиклоо,недей ми обяснява до къде ще стигна и до къде не!Мисленето ми не е пенсионерско!Просто това,че не мисля просташки като теб не значи,че може да ме съдиш за това как мисля аз!Стегни се малко поне! И да- Paduan` е напълно прав!Първоначално написано от Manekenkata92
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Kakto nikoga da sum suglasna s teb..Super tupo e tva i super nehigienichnoПървоначално написано от forrzi
Неподходящ размер на снимка в подпис!
It's just an example...Първоначално написано от machoka
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Определено не ми допада това с ходенето по без бельоНз мен би ми било много некомфортно
А и нехигиенично. А и влагалището се овлажнява, ти няма ли да се изцапаш така като ходиш без бельо, ебаси.
Пък и най-малкото някое възпалене да си докараш...
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
И аз така мисля...Първоначално написано от forrzi
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
За мен това поведение е к*рвенско. Не може едно момиче на 13 години да ходи без бельо. Не само е неморално, но и нехигиенично.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Въпрос на вкус!Мен ми харесва\
/
И аз ако съм загоряла, ще ми стане яко, ако някой мъж е с прозрачен панталон и без бельо, но това не пречи да е глупаво и неморално.
Ехх защо всички момичета не бяха такива.. Не ги слушай моралистите - давай само такаПървоначално написано от Manekenkata92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
OOOooooooooooo боже..Ама..първо че е НЕХИГИЕНИЧНО,второ е отвратително (според мен) А и на 13 год...с къса поличка без бельо..
Аз ако не съм без больо..просто не мога кадето и да съм (освен докато се къпа де
) офф..секи си решава сам за себе си,но е много гадно според мен да ходиш без бельо навън..
mii taka kato gledam ot nick-a ti si mai...92..tva na4i si naaa 14? hm na4i otivame na onaq tem kurvi li sa 13-14 godishnite deto praat sex na4i sledovatelni ti si.....!?
ех защо не бяха такива всичките момичета...в превод в главата на таквиз момченца- ех ако можеше да си стоя в кафето и да ми опънат от предната маса изложба на путки коя от коя по загоряла...
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Не трябваше да го казваш, сега само за това ще си мисля 3 дена, хммм путчици....Първоначално написано от Sophie
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
na Sophie lubimata i duma e p*tka
nqma post bez da q izreche
sigurno se vuzbujda ot tova da q izricha ili pishe![]()
Yupeeee !
не, просто се опитвам да падна до нивото на дечицата, които не биха разбрали ако им кажа нещо от типа женският възпроизводствен или детероден орган или източникът на оргазъм или...още доооста красиви наименования, от които болшинството тука няма да зацепят нищо.Първоначално написано от Paduan`
и аз съм съгласна с товаПървоначално написано от NaDuFcHe
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Всеки ден има няколско теми които ме разплакват от смях. тази тема не само ме разплака от смях, а и ме насра!!! Да ме прощавате за израза, опааа, чакай в тая тема ако ще и да кажа "Ебах кон" пак ше звучи нормално.
![]()
![]()
![]()
![]()
Следващия път като излизаш да си и без пола...Пък виж ти дошъл акъла като те набара някой "батко"...
Ако ти е удобно защо не. Стига да не е прекалено къса, ама то тогава и с бельо да си все тая почти
abe da ti kaja ne gi slu6ai drugite,kakto ti e udobno tai si hodi,6tom ti harevsa kav e problema \/
NIKOI NQMA DA VIDI OTDOLU OSVEN AKO NE SI VDIGNE POLATA, NE VIJDAM PROBLEM
problema e 4e put4icata i 6te varje nqkoq bolest a tq e tolko tapa 4e ne go osaznava...ebati kuhata leikaПървоначално написано от Анонимко