.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 258
    Мега фен Аватара на machoka
    aa, моля моля, секса на първа среща не го намесвай

това си е съвсем различна философия

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от Manekenkata92
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    абе я стига с тея простотии!темата е тъпа!само взехте да се заяждате!какъв е смисъла да се продължава?!Без бельо из центъра е*а ти смотаната работа...иди на магистралата и там ще си те харесват всички!
    OMG [-o<
    ne go pravq za da me haresva nqkogo ili vsi4ki i ne stradam ot podobni terzaniq da li nqkoi 6te me haresa. obojateli bol!
    prosto taka mi e udobno i prakti4no, a tova 4e 4ast ot horata kato vas go smqtat za ne6to po6lo e va6 si problem. s tova pensionersko mislene dale4 nqma da stignete!
    Ние далеч няма да стигнем?!Ама пиклоо,недей ми обяснява до къде ще стигна и до къде не!Мисленето ми не е пенсионерско!Просто това,че не мисля просташки като теб не значи,че може да ме съдиш за това как мисля аз!Стегни се малко поне! И да- Paduan` е напълно прав!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    hahhahaha
    бати извратеното семейство
    ммм
    според мен носенето на бельо е най-малкото наложително,и от хигиенна гледна точка и от естетична
    гр
    сядаш някъде(с изивинение)по путка
    навява на болести разни
    и по-добре се носи само по-бельо,отколкото без него,ама с дрехи

и тази тема е бъзик
    Kakto nikoga da sum suglasna s teb..Super tupo e tva i super nehigienichno
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    aa, моля моля, секса на първа среща не го намесвай

това си е съвсем различна философия
    It's just an example...
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Определено не ми допада това с ходенето по без бельо Нз мен би ми било много некомфортно А и нехигиенично. А и влагалището се овлажнява, ти няма ли да се изцапаш така като ходиш без бельо, ебаси. Пък и най-малкото някое възпалене да си докараш...
    HardC0re and BDSM forever

според мен носенето на бельо е най-малкото наложително,и от хигиенна гледна точка и от естетична
    гр
    навява на болести разни

И аз така мисля...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

За мен това поведение е к*рвенско. Не може едно момиче на 13 години да ходи без бельо. Не само е неморално, но и нехигиенично.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Пловдив
    Въпрос на вкус!Мен ми харесва \/

Мега фен
    И аз ако съм загоряла, ще ми стане яко, ако някой мъж е с прозрачен панталон и без бельо, но това не пречи да е глупаво и неморално.

Re: S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu

Цитирай Първоначално написано от Manekenkata92
    V tezi jegi stra6no mi dopada da hodq po toz na4in. Cqlata po4ivka na Kiten izkarah taka a i v grada si go pozvolqvam no dosta po rqdko. Vie obi4ate li da se noste po tozi na4in. Imam predvid kakto ve4e nabelqzanata tema za ili bez sutien. Da li e uda4no i normalno v tezi gore6tini da ne se nosi nikakvo belio pod vryhnite drehi. Po tozi vapros imah spor s maika si. Ne 4e ne trqbvalo, a 4e sam prekaleno malka za tva, makar i da ne spodelqm mnenieto i, a i samata tq vyprteki 4e e na 36 si go pozvolqva.
    Ехх защо всички момичета не бяха такива.. Не ги слушай моралистите - давай само така
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    OOOooooooooooo боже.. Ама..първо че е НЕХИГИЕНИЧНО,второ е отвратително (според мен) А и на 13 год...с къса поличка без бельо.. Аз ако не съм без больо..просто не мога кадето и да съм (освен докато се къпа де ) офф..секи си решава сам за себе си,но е много гадно според мен да ходиш без бельо навън..

mii taka kato gledam ot nick-a ti si mai...92..tva na4i si naaa 14? hm na4i otivame na onaq tem kurvi li sa 13-14 godishnite deto praat sex na4i sledovatelni ti si.....!?

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    ех защо не бяха такива всичките момичета...в превод в главата на таквиз момченца- ех ако можеше да си стоя в кафето и да ми опънат от предната маса изложба на путки коя от коя по загоряла...
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    ех защо не бяха такива всичките момичета...в превод в главата на таквиз момченца- ех ако можеше да си стоя в кафето и да ми опънат от предната маса изложба на путки коя от коя по загоряла...
    Не трябваше да го казваш, сега само за това ще си мисля 3 дена, хммм путчици....
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    na Sophie lubimata i duma e p*tka
    nqma post bez da q izreche
    sigurno se vuzbujda ot tova da q izricha ili pishe

Yupeeee !

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    na Sophie lubimata i duma e p*tka
    nqma post bez da q izreche
    sigurno se vuzbujda ot tova da q izricha ili pishe
    не, просто се опитвам да падна до нивото на дечицата, които не биха разбрали ако им кажа нещо от типа женският възпроизводствен или детероден орган или източникът на оргазъм или...още доооста красиви наименования, от които болшинството тука няма да зацепят нищо.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    hahhahaha
    бати извратеното семейство
    ммм
    гр
    навява на болести разни

и тази тема е бъзик
    Kakto nikoga da sum suglasna s teb..Super tupo e tva i super nehigienichno
    и аз съм съгласна с това
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Всеки ден има няколско теми които ме разплакват от смях. тази тема не само ме разплака от смях, а и ме насра!!! Да ме прощавате за израза, опааа, чакай в тая тема ако ще и да кажа "Ебах кон" пак ше звучи нормално.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel

Следващия път като излизаш да си и без пола...Пък виж ти дошъл акъла като те набара някой "батко"...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако ти е удобно защо не. Стига да не е прекалено къса, ама то тогава и с бельо да си все тая почти

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Няма нищо лошо, ама па всеки ден да ходиш е прекалено май. Иначе и аз съм карал гаджето ми да идва в тази премяна на срещи и е много забавно. За купона става, ама за стил на обличане, едва ли...

abe da ti kaja ne gi slu6ai drugite,kakto ti e udobno tai si hodi,6tom ti harevsa kav e problema \/

Guest
    NIKOI NQMA DA VIDI OTDOLU OSVEN AKO NE SI VDIGNE POLATA, NE VIJDAM PROBLEM

AZ!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    NIKOI NQMA DA VIDI OTDOLU OSVEN AKO NE SI VDIGNE POLATA, NE VIJDAM PROBLEM
    problema e 4e put4icata i 6te varje nqkoq bolest a tq e tolko tapa 4e ne go osaznava...ebati kuhata leika

Тез младите значи... съвсем издивяха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си