- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu
еее пък вие кфо и се нахвърлихте![]()
![]()
иска да се ПРОВЕТРИ моми4ето \/
..... някои хора само по този начин могат да ги забележат![]()
4uden na4in za provetrqvane prosto!!ne mislq 4e kato si bez pra6ki (predpolagam tva nosi6 nai 4esto) 6te ti e po proxladno....
i 6tom priqtelq ti e iskal da si taka prez lqtoto smqtai kuv e bil i ti kva si da mu se vruzva6...
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
хей ок не е хичиенично, ужасно е, гадно е, но не мога да разбера какво му в курвенското на това? По-скоро стил "тротоарна фея", но курва можете да и кажете само ако знаете дали, когато ходи без гащА си вдига поличката насам натамА маци на тебе не ти препоръчвам да ходиш без долни гащи! Момиче си имаш културно казано "вагинален секрет" и месечен цикъл как я мислиш тази работа?
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Гаща е яка думааа![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Manekenkata92
aBe "Slunce" kato ti e jega 6to napravo ne trugne6 gola po ulicite ?! za kvo sa ti vob6te tiq drehi kvo krie6 s tqh ?! ... dano pone si maha6 kosmarlqcite 4e da ne sam nablizo ako ti se digne polataujas nakade otiva tfa pokolenie .. P.S a i kato puska6 tema i iska6 mnenieto na drugite ne se opitvai da gi obedi6 v "pravilnoto si mislene" i ne se surdi za mneniqta .. az ne pozaam normalni hora koito si veqt gaza bez ga6ti a pa 6tom i maika ti si pozvolqva da go prai ste ebasi semeistfoto .. po beter ot Adams Family Oo Btw ako ti doe cikleneto ?! hodi6 si i ot tebe kurvavi lokfi se 1 sme v filmi na ujasite ole naprao ne mi se misli ..
seda6 si ti u troleq i kato staa6 gleda6 nekfo ezero na sedalkata gorkite hora u troleq gorkite nie
ama MoLq feqta ot dolinata - navqvai kilotite i dim da te nema
![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
wow te takova neshto ne bqh 4uvala!!Blqkssssss gadno e nehigieni4no ....t.n.A az ako imah takava maika shte se![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
На байчо Йран зле ли му е ? ;]Първоначално написано от bai_joran_4uka
а ве не знам ама ако така те видя веднага ще те заобичамПървоначално написано от Manekenkata92
![]()
Я кажи къде се разхождаш така![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Бхти, ужасен си значи. Аве нии казваме че не е правилно, а ти? Ама аз на тебе ти са наканих да та бия ама...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
мноу сте злеееееееееееееееееееееее еее
тва го е пуснал някой да си прай ташак с вас бе. олигофренясали зайци. то само сеир ви гледа и затва не писало повече по темата от 1 стр нататък.
Ооо ела ми и ти да ти кажа азПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Идвам идвам, ама ко ши прайм, шса биим лиПървоначално написано от skate_warrior
? Ако не няма смисъл да идвам
![]()
Ти ела пък... ще видим...Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
Кажи кога и съм тамПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Не ме изкушавай!Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурен си...? Е добре... щом искашПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
Всъщност не съм сигуренПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()
Ма аз не съм достоен за теб... имам предвид да ме биеш да не си помислиш нещо друго
![]()
подкрепям skate_warrior нищо че е от чорбата няя нищо лошо да ходи тей
я кажи от кой град си земи да си от моя град![]()
Е окс, тебе обещавамПървоначално написано от skate_warrior
няма да та бия
![]()
Обаче ХеРо...ае стига простотии, и шса кефиш да й гледаш оная работа
![]()
Кой луд няма да се кефи?![]()
![]()
![]()
![]()
YouR_PoisoN![]()
![]()
![]()
![]()
Чесно...дет са кефите на тва сте побъркани. Разбирам да е на цици то и аз им са радвам, в смисъл че са един вид красиви, а другото е противно. Аммм...аз няа да споря вече
![]()
противно било то чушки било противно![]()
чи може да ходи и без сутиен
оо даа![]()
![]()