- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu
Да ве, що не тръгни гола? Аве бас хващам че нямате повече от 14-15, не мислите с правилната глава. Няма да обяснявам за 10 път за последствията. А и въпреки тва дет го говорите пак се радвам на мъжките повече от на женските, ама стига да използват горната си глава.Първоначално написано от XePouH
Уффффффф ама аз найстина спирам![]()
няя лощо да ходи голя ша я поткрепя![]()
Кой няма повече от 14-15 бе?! Аз съм дърт старец на 17...Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
чи ко му е лощото да си мисли за таквиз работиПървоначално написано от skate_warrior
hahaha
az ne mojah darazbera 6to uzob6to e temata..tq vika redno li e pak si va ubedjava posle 4e tei
hahahahah![]()
![]()
![]()
abe manekenkata mnoo mi int ne ti li e leko diskomfortno tei kat sa razvqva6 i posledno n6...kaza e cqlo lqto tei se razhojda6,am ti cikal nema6 li?ili i togaz tei sa razhojda6?
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Не мисля че ще ти отговори щот темата е от 50 години, поскоро се водят дискесии между др юзъри. Аз сега са опитвамда обедя тез двамата главочи,че е гадно ама те си държат на тяхното, ако искаш помагай да ги обедимПървоначално написано от miNiTo
![]()
е ко му е лошото![]()
![]()
се ми е на ума ако видите някой готен мъж са разхожда гол няя да го гледате
Ше му се кефя на задника, ама не и на оная работа. С много къса пола и прашки съм съгласна от хигиенична гледна точка, ама и от много други. Само на дупето да се радваш МОЖИПървоначално написано от XePouH
![]()
абе не ми говорете.. аз ако видя някоя да се носи така по улицатааа....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
мноо размивашПървоначално написано от skate_warrior
![]()
а?Първоначално написано от XePouH
![]()
И ко ше стане????????????? Само ще я зяпаш с приятелчетата си...нали!!! Тай че не се точи многоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
не ше й го тура от засилка !Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
хахаахахаххахаха![]()
![]()
![]()
Да ве вервам ти, ае аз тръгвам, ти го слагай дет си искашПървоначално написано от skate_warrior
![]()
у нас ли идваш?![]()
Хах... може ли?Първоначално написано от skate_warrior
може и още какПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
Какво бе, брат?Първоначално написано от XePouH
нищо
добре де няма да ти пипам момичето... ще покажа малко солидарност![]()
Уффф ся как да не откажеш...ама...ти от каде си му другото?Първоначално написано от skate_warrior
От София съм.. амааа... Хероинчо нещо се цупи.... айде няма да те закачам да не му е гаднУПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()
Аз и двамата си ва обичам, каквито сте ми сладуриПървоначално написано от skate_warrior
Ама сега найстина трябва да ставам щот вече ма извикаха
![]()