- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu
чаоПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
чао чао![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ся остаа и тя да каже
haha ha ha ha![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
миличка едва ли като убуеш прашки ти правят толкова топло че да ти пречат
Абе жена, ти у ред ли си- по - голяма селяния рядко се вижда. Да не говорим, че и може някоя болест да лепнеш, ама ти си решаваш де- за нас, простодушните с бикини, прашки и боксерки остава да се посмеем на такива като тебе
Не можах, много бързо ма изкараха от вкъщиПървоначално написано от XePouH
![]()
Виж, ако духне по-силен вятър ще бъде "гледка"...за някой загорял "чичко", примерно.![]()
![]()
![]()
6to puk ne
hora sqkakvi
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
разни хора, разни интереси...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не започвай пак, моляяяяяяяяяяяяяяя теееееееееееее!Първоначално написано от skate_warrior
![]()
да не започвам кое.. ?Първоначално написано от YouR_PoisoN
А не, не нищо, нищоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
и все пак.. дай Боже да я видя тази или някоя друга да се носи така..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДАНО, че да са кротнишПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Едва ли ше се кротна![]()
![]()
![]()
Е че ко искаш за да се кротниш????Първоначално написано от skate_warrior
Такива неща се казват лично....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be tva e ......... gnusnone te li e sram muni4ko?
![]()
ЪЪъъъ...? Кво? На мен ли нещо ше ми прайш? Аве внимавай
![]()
![]()
![]()
Е щом не искаш няма...
Ам...аз сигурно ше ставам щот почва сънчо и след тва ше лягам, а ти ше ми прайш нещоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
ох, леле майкоПървоначално написано от Manekenkata92
по-добре да отида на басейн и да се метна в него от колко да ходя без белио.... или ще си седа вкъщи пред вентилатора...но никога не бих тръгнала без гащи, прашки, бикини...там квото е...
(ами ако някой види?
)
![]()
ако е момче ша са наточи едно хубоу![]()
Ако е момченце-да, ама ако е по-зрял ще-се изсме или ще си знае че е к*рваПървоначално написано от XePouH
![]()