- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu
и пак ша са наточи![]()
даПървоначално написано от XePouH
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Едно, че е грозно, друго, че е белег на леко поведение. Чак толкова топло не е ставало. И какво, на теб ти е било горещо на срамните устни ли?![]()
![]()
хаха, е тва беше разбиващо!Първоначално написано от FaNTa``
![]()
![]()
\
/
абе както си иска ша ходи момичето![]()
Ми ето - спестява за превръзки момичетоПървоначално написано от SeXyTo_f
Ше си капе директно на земята без да се занимава с глупости
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
blaaaПървоначално написано от skate_warrior
![]()
abe ti predstavq6 li si verno? hahahaa
![]()
авторката на темата- само така мойто момиче.. ше те лижат много..![]()
haha minaloto lqto be6e izlqzla edna moda "po bez bIlio" ... samo,4e stava6e vypros za razni jenki koito kato se navedat (s dynki stava duma) i si li4e6e,4e otdolu nqmat ni6to!Mnogo se zaradvahme s edni priqteli na novata moda...dosta se razprostrani!Sega ako moje i tova da se naloji kato moda za tozi sezon 6te e super...za syjalenie kato gledam po-golqmata 4ast ot momi4etata go smqtat za kurvensko i nqma da go napravqt....jalko za nas cenitelite na jenska krasota![]()
Ем, че то вие мъжете само това чакате-някоя девойка да се носи голичка та всичко да и лъсне. Гаджета нямате ли си вие, че чаката малките девоики голи да тръгнат по улиците!??? Женкари такива... такива са доста голям процент от момчетата и такива ще си останат...Първоначално написано от skate_warrior
Gadjetata sa za liubov i sex,a kakvo lo6o ima ina4e da se radvame na jenskite prelesti....vyzbujda6ti i krasivi saГаджета нямате ли си вие, че чаката малките девоики голи да тръгнат по улиците!??? Женкари такива... такива са доста голям процент от момчетата и такива ще си останат...![]()
ще ми кажеш ли защо точно си решила да ни занимаваш с дребните си житейски драми? носи се както си искаш, ходи гола ако щеш, особено ако не ти пука за личната ти хигиена.
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
e taka ne biz trugnala![]()
![]()
Първоначално написано от koalka
spokoino nqma da se raztopi6 ako si oble4e6 edni ga6ti4ki....
izli6no e da kazvam 4e tva e mnoy kyrvensko...![]()
правилно!!!Първоначално написано от teen^baby
![]()
az ne bih trugnala taka, nooo tvoq volq, kato ti e udobno davai![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Според мен е супер НЕхигиенично !!!![]()
A ako ne6to bez da iska v reis trolei ili kadeto i da ti sedne na rakata![]()
Все повече се уверявам че има хора за всичкото всеки си има право на избор де щом ти е удобно ходи си но както вече много пъти казаха не е хигиенично
![]()
хаха, баси, таз тема наистина ли не е бъзик, щот ако не е-ОДИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ МА ОООООООООО (*,)![]()
![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
оф до къде стигна нацията...нямам думи![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Момиче, ти не си с акъла си?!!!Първоначално написано от Manekenkata92
![]()
Както вече казаха, това никак не е хигиенично, а що се отнася до гаджето ти, много ясно, че няма да има нищо против да ходиш така, тамън и на него му е по - удобно да ти го бодне!
Ама кой го знае и той къв е, щом не го е срам да излезне с теб някъде!
Съжалявам за така острото мнение, но не мога да се сдържа...
И все пак се надявам тази тема да е на бъзик!
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
хахахах "Разно хора,разни идеали.."
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
без бельо отдолу си пада малко развратно...ама пък...има ли момче, което да не си пада по перверзни момичета ? мисля, че не.