- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа без да го нараня
Имам си приятел, но отношенията ни зимата доста охладняха, карахме се постоянно, бяхме се отдалечили един от друг. Тогва се появи ТОЙ - всичко между нас започна на шега, едно нищо и никакво физическо привличане, аз имах нужда от някой до себе си, а той може би от секс. Сега седем месеца по-късно отношенията с приятеля ми "уж" са нормални, но нищо не е както преди. Седем месеца аз се виждах с НЕГО, но не се разделих с приятеля ми. Започнало от "безобидно" физическо привличане, сега колкото и да не искам да си призная все по-често се улавям да мисля за него, сънувам го, броя часовете до срещата ни. Приятелят ми не заслужава това и по всякакъв начин се опитвам да му покажа, че нищо не е както преди, опитах се да му го кажа, но той не иска да го повярва. Никога няма да му кажа за "другия" защото не искам да го нараня, а по този начин наранявам себе си. Боли ме да го лъжа, но немога да му кажа истината, а немога и да продължавам с него така. Помогнете ми, кажете ми какво да правя, неискам да го наранявам, а немога да остана с него. Знам че много от вас ще ме оплюят и ще ме наричат с различни "цветни" имена, но повярвайте ми наистина не ми е лесно, искам съвет, а не упреци - вече е късно за тях!
Zdravey!Dalech ne si greshnica,a tezi koito biha te opluli ne gledat trezvo!
Otnoshenieto ti s priqtelq ti ne sa bili nared, normalno e da iskash da raztovarish,da se uspokoish,da poluchish toplina (koqto ti e lipsvala togava)da se usmihnesh,ta dori i da utolish fizicheskite si porivi.Tova sa normalni neshta.Ne storila nishto nechoveshko!
Vijdam che veche si reshila da se razdelish s priqtelq si.Ako oshte se kolebaesh, shte te posyvetvam nai-egoistichno da si zadadesh vyprosa"S kogo se chuvstvam po-shtastliva".V tozi sluchai trqbva da si egoist, zashtoto ako mislish za nego, riskuvash da ne slojish kraq a samo da se mychite i dvamata/ti zashtoto chuvstvash che ne pregry6ta6 4oveka koito iskash, a toi zashtoto chuvstva che neshto ne e nared/
Nqma neshto koeto da ne minava s vremeto, vremeto lekuva vsichko, naistina vsichko.
Ne si napravila nqkakvo prestyplenie.Ti kakvo si mislish, che diktuvash na chuvstvata si?Ami, ne vsichko e himiq, tq prosto se sluchva i nie prosto q priemame kato fakt.Nepriqtnoto e che se e sluchilo kogato ti si bila obvyrzana,no kakva vina imash ti v sluchaq?Ami shte go napisha s golemi bukvi, NIKAKVA!!!
Ti si momiche s dobra dusha, vijda se, sedem meseca si izchakvala, vmesto da se vturnesh v svoeto shtastie s glavata napred.Ne chakai poveche ako si sigurna che iskash drugoto momche.
Dobre si reshila da ne mu kazvash, poneje taq istina trqbva da si ostane za teb, kakvo 6te specheli toi ako znae kakvo se sluchva, istinata li,ami za men tazi istina ne e dar a nakazanie.Ne mu kazvai!Ako se 4udish kakvo da iztyknesh kato prichina i ne iskash mn da go boli,moq syvet e da ne kazvash che prichinata e v nego,po-dobre da ne se izmychva che toi e vinoven.E kakto iskash ...
Pishi mi kakvo shte pravish i ..... eiiii vsichko minava, skoro tova she e samo spomen
Няма как да не го нараниш и мисля че ще е реднотой да знае каква е причината да скъсате!Ще го заболи много повече ако разбере че си го лъгала 7 месеца,докато си чакала нещата между вас да се получат.Кажи му че държиш на него,но вече нямаш същите чувства както преди,кажи му че ще е епо-добре да се опитате да намерите щастието с други хора.Предполагам че ще го заболи доста,особено ако наистина те обича,но не е справедливо да си с един,а да мислиш за друг.Нито спрямо двете момчета,нито спрямо себе си![]()
Как да му кажа истината? Как изобщо да му кажа, че не мога повече така като всеки ден той ми говори за плановете му за нас, прегръща ме, целува ме , ОБИЧА МЕ повече от колкото всеки друг. С другото момче не сме говорили за чувства, незнам дали той има такива към мен, честно казано незнам дали ще бъдем заедно, но дори и да не съм с него аз немога повече така. Заслужавам да остана сама, предпочитам да остана сама, но не и да продължавам с тази лъжа, всеки ден за мен е мъчение
Vrazkata vi e bila v truden moment,sre6nala si NEGO,i to4no togava si imala nujda ot ne6to po razli4no!ne si gre6nica,lo6oto e samo tova 4e zablujdava6 priqtelq si !vse pak toi te obi4a,pravi planove za vas dvamata a ti se sre6ta6 s drug!toi ne zaslujava tova!kaji mu kakvo misli6,kaji mu 4e nemoje da prodaljavate taka kolkoto i da ti e trudno!toi vse nqkoga 6te razbere,no ako misli6 4e mnogo 6te go zaboli ot vrazkata ti s Drugiq,togava ne mu kazvai za tova!Kakvato i prichina da kaje6 nego vse 6te go boli i 6te strada!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
zdr, az pusnah pyrviq otgovorПървоначално написано от Грешница
ta, nali i tam te posyvetvah da ne mu kazvash, momchetata sa gordelivi/tova myj mi go e spodelql/ i shte go ponese mnogo trudno, shte naranish samochuvstvieto mu a tova za myjete e/povqrvai mi/nai loshoto!
Kaji mu prosto che chuvstvata ti sa iztinali i tolkoz!
Az bqh predi sedmica v sy6toto polojenie, ne iskah da mu spodelqm za istinskata prichina i napravih tova koeto te syvetvam sega.Vsichko prikluchi uspeshno.Myjete sa gordelivci i shte zapochne da si vtylpqva gluposti kato 4ue che ima drug.iii o6te neshto mnogo gi e strah da ne izglejdat smeshni v tvoite o4i i v o4ite na drugite, taka che ako sega,, sled 7 meseca mu iztyrsish istinata shte stane edno golqmo i zvu4no BOOOOOM
aide i pishi kakvo 6te pravish!
Не искам да те упреквам,но ако може ми отговори нещо:защо при положение,че някога си обичала гаджето си постъпваш така подло с него,а просто не се разделите?
Ок,той просто е заслепен.Прави планове,целува те,но ти трябва да помислиш и за себе си все пак.Не мисля,че трябвада си с другото момче,което явно търси само секс,но не мисля и,че трябва да си с приятеля си към който няма чувства.Както каза за теб е мъчение за това бъди смела.Първоначално написано от Грешница
kogato si bila v truen moment si se otdala na edno uvlechenie,kakto go narichash NEGO.....gadjetoto ti edva li zaslujava tova,koeto mu prechinqvash zad gurba...kazvash kusno e za upreci az neam namerenie poveche da te uprekvam....
prosto mu kaji
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Абсолютно вярно.Първоначално написано от LP_girl_14
Аз съм бил и от двете страни, и беше ужасно и от двете страни
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
За тези които се интересуват какво се случи по-нататък - признах всичко на приятеля ми, мисля че поне истината му дължах, нараних го ужасно много и въпреки това той е готов да ми прости и иска да е с мен ......... дори това неможе да го накара да се откаже от мен
Приятеля ти е тъпо парче, а ти си тъпа путка.Първоначално написано от Грешница
Станалото- станало.Ти сама казваш, че предпочиташ да останеш сама.Това вероятно е добро решение, докато си изясниш какво искаш.
Или кажи на приятеля си, че не искаш да сте заедно, за да имаш време да си изясниш какво точно изпитваш към другия, или спри да се виждаш с другия... Не може и с двамата, много гадно така![]()
Обичаш ли още приятеля си? Ако отговорът е да - забрави за другия, игорирай го!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от gery_to
priqtelq ti e postupil mnogo glupavo no qvno naistina te obicha..e pone az ako bqh na negovo mqsto nikoga nqmashe da se vurna pri teb..ne sujalqvam che ti kazvam tova!!! sega ako shte si s nego po-dobre se zamisli i si budi samo s nego,a ne s porednoto si uvlechenie...
.....mnogo tochno kazano......Първоначално написано от gery_to
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...