.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    RossTo
    Guest

Vodi li se iznevqra svirkata?

Ako ima6 seriozno gadje i napravi6 prosto edna svirka na drug - iznevqra li e?
    Spored gadjeto mi da se celuva6 s drug/a ne e iznevqra. A da li i pri svirkata e taka, ako priemem, 4e e vid celuvka?

Повече от фен
    чиста изневяра си е...

Guest
    haha mi shtom toi se celuva bez pritesnenie s drugi zna4i i ti mojesh da pravish svirki, spoko

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    E spored teb ne e li izneviara?Niakoi hora za edna celuvka praviat problem a ti za svirka govorish!neznam koi kak gi priema neshtata no za men si e chista izneviara
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    чиста изневяра си е...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    То и секса е като свирката.. само че с другата уста
    следователно и това не е изневяра

Guest
    zna4i e vapros na talkuvane

Супер фен Аватара на maybelline
    За мен е изневяра ако гаджето ми целува друга,да не говорим за секс или орално...От целувката(включително) нататък всичко е изневяра.

Guest
    a ako se pipame s kraka pod masata taino ?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    изнивяра си е ...но има хора които мислят по малко по различен начини не им пука ...такаче .... но се пак трябва двамата заедно дали е изневяра или не .... щото тои утре ше спи с друг/а и пак ще каже че тва е нещо нормално ...сещаш ли се !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

si4ko ,koeto pravish s nqkoi drug osven s gajeto si e izneverq,i nz zashto horata izneverqvat ... ili si s edin 4ovek ili ne si s nego kvo zna4i tva....tupo e da izneverqvash spored men

vodkaFlirt
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    si4ko ,koeto pravish s nqkoi drug osven s gajeto si e izneverq,i nz zashto horata izneverqvat ... ili si s edin 4ovek ili ne si s nego kvo zna4i tva....tupo e da izneverqvash spored men
    ne se li vodi flirt?

mes_espoirss
    Guest

zavisi

dopredi 5 meseca 6tiah da ti kaja 4e ne e izneviara,no otkakto sre6tnah mom4eto s koeto sam sega i se vlubih v nego mislia 4e opredeleno e.
    No vse pak vsi4ko zavisi dokolko e seriozna vrazkata i kolko s dulboki 4uvstvata.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ахахаха флирт...на къде отива света...щом вече свирката се води само за флирт,то след известно време 10 годишни ще се ебат,защото го смятат за забавно или нещо подобно...
    Повече от изневяра е.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    po-maloumna tema ne sum chel

Yupeeee !

Според мен е нормално нещо да правиш свирка на друг? Никакъв проблем няма да е ако гаджето ми прави свирки, даже искам да гледам
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Не , бре , ти свирки правиш автоматично , без да искаш .. Ей така .. фащаш некой от улицата и му праиш свирка ..
    АРЕ ГЛУПОСТИТЕЕ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    ...на къде отива света...то след известно време 10 годишни ще се ебат,защото го смятат за забавно или нещо подобно...
    Те вече го правят.Не е нормално просто...

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    ...на къде отива света...то след известно време 10 годишни ще се ебат,защото го смятат за забавно или нещо подобно...
    Те вече го правят.Не е нормално просто...
    Това бях аз

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Зависи. Аз мога да сметна и секса а изневяра попринцип, но според ситуацията може да преценя че не е така. Мисля че опира до психологическа нагласа

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Изневярата е в главата, не между краката или в устата

Re: Vodi li se iznevqra svirkata?

а секса изневяра ли е?! шот свирката си е 1 вид секс ( орален ... ) НЗ...според мен е прав
    .: Всеки може да опикае пода! Бьди мьж - Осери тавана !!! :.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    За мен и танцът, и кафетата, излизанията с друго момиче е изневяра. Да не говорим за свирка. Абе всякакъв по-личен досег със същество от другия пол е изневяра!
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Значи си доста ревнива

vsi4ko zavisi ot otno6eniqta vi,i ako toi si pozvolqva takiva ne6ta zna4i i ti moje6...spored men i celuvkata e iznevqra svirkata sa6to,no pak ti kazvam vie si znaete do kade pozvolqvate na drugiq da stigne i ako toi naru6i tazi norma tva ve4e e iznevqra

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си