- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vodi li se iznevqra svirkata?
Ako ima6 seriozno gadje i napravi6 prosto edna svirka na drug - iznevqra li e?
Spored gadjeto mi da se celuva6 s drug/a ne e iznevqra. A da li i pri svirkata e taka, ako priemem, 4e e vid celuvka?
чиста изневяра си е...
haha mi shtom toi se celuva bez pritesnenie s drugi zna4i i ti mojesh da pravish svirki, spoko![]()
E spored teb ne e li izneviara?Niakoi hora za edna celuvka praviat problem a ti za svirka govorish!neznam koi kak gi priema neshtata no za men si e chista izneviara
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Първоначално написано от `Silvester`
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
То и секса е като свирката.. само че с другата уста![]()
следователно и това не е изневяра![]()
![]()
![]()
zna4i e vapros na talkuvane
За мен е изневяра ако гаджето ми целува друга,да не говорим за секс или орално...От целувката(включително) нататък всичко е изневяра.
a ako se pipame s kraka pod masata taino?
изнивяра си е ...но има хора които мислят по малко по различен начини не им пука ...такаче .... но се пак трябва двамата заедно дали е изневяра или не .... щото тои утре ше спи с друг/а и пак ще каже че тва е нещо нормално ...сещаш ли се !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
si4ko ,koeto pravish s nqkoi drug osven s gajeto si e izneverq,i nz zashto horata izneverqvat ...ili si s edin 4ovek ili ne si s nego kvo zna4i tva....tupo e da izneverqvash spored men
ne se li vodi flirt?Първоначално написано от SANDRETO
dopredi 5 meseca 6tiah da ti kaja 4e ne e izneviara,no otkakto sre6tnah mom4eto s koeto sam sega i se vlubih v nego mislia 4e opredeleno e.
No vse pak vsi4ko zavisi dokolko e seriozna vrazkata i kolko s dulboki 4uvstvata.
Ахахаха флирт...на къде отива света...щом вече свирката се води само за флирт,то след известно време 10 годишни ще се ебат,защото го смятат за забавно или нещо подобно...![]()
![]()
![]()
Повече от изневяра е.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
po-maloumna tema ne sum chel
Yupeeee !
Според мен е нормално нещо да правиш свирка на друг? Никакъв проблем няма да е ако гаджето ми прави свирки, даже искам да гледам![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Не , бре , ти свирки правиш автоматично , без да искаш .. Ей така .. фащаш некой от улицата и му праиш свирка ..
АРЕ ГЛУПОСТИТЕЕ..
Те вече го правят.Не е нормално просто...Първоначално написано от Sarabi*
Зависи. Аз мога да сметна и секса а изневяра попринцип, но според ситуацията може да преценя че не е така. Мисля че опира до психологическа нагласа
а секса изневяра ли е?! шот свирката си е 1 вид секс ( орален ... ) НЗ...според мен е прав![]()
.: Всеки може да опикае пода! Бьди мьж - Осери тавана !!! :.
За мен и танцът, и кафетата, излизанията с друго момиче е изневяра. Да не говорим за свирка. Абе всякакъв по-личен досег със същество от другия пол е изневяра!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
vsi4ko zavisi ot otno6eniqta vi,i ako toi si pozvolqva takiva ne6ta zna4i i ti moje6...spored men i celuvkata e iznevqra svirkata sa6to,no pak ti kazvam vie si znaete do kade pozvolqvate na drugiq da stigne i ako toi naru6i tazi norma tva ve4e e iznevqra