.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: sami vky6ti...

spiridon4o
    Guest

sami vky6ti...

V 6tatite ima zakon spored koito ako vyzrastnite ostavqt dete pod 12-13 godini samo vky6ti,tova e nezakonno i se smqta za roditelska bezotgovornost!I onezi "Children Services" idvat i vzimat deteto v dom(kato tezi domove za siraci).Vas ostavqli li sa vi sami kato malki i za6to,a na kolko godini bqhte?

Супер фен Аватара на maybelline
    Хаха...олеле...Е може би донякъде имат право,незнам,но чак 12-13 годишни?!Мен са ме оставяли сама вкъщи за по 20-30 минути,когато съм била бебе на няколко месеца.След като тръгнах на училище(на 7) редовно като се прибирах у нас нямаше никой.Но не съм умряла,така даже ми е кеф.А като бях по-малка(под 7),не съм оставала сама,само защото когато детската градина приключваше,нашите също се бяха прибрали от работа.

Guest
    hah mn interesna temi4ka ama kato se zamislq kato s1m bila po-m1ni4ka sa me ostavqli vk16ti ama ne s1m bila sama za6toto brat mi e bil s men postoqnno ili s1m izlizala pred bolka da si igraq na narodna topka :P hihiih

Голям фен
    ехаа чак пък до 12-13 год? поне някъде до 9-10 ама 12 е много...та мен са ме остаяли като малка много пъти някъде от 6 годишна ме оставят сама а вече съм на 13 и понякога ме оставят цял ден е тва не е проблем даже е готско хаха ама си спомням че като бях мъничка веднъж наще излязоха някъде и аз мноо се уплаших що не се прибират (а бяха закъсняли с около 5мин ) и бях излязла пред вратата и плачех добре че беше един комшия да ме успокои и така ...детски истории
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Град
    plovdiv
    Аз от седем годишна се оправям сама.Нашите като бяха на работа по цял ден какво да правят.Вярно че баба ми живееше на долния етаж ама ходех при нея само ако стане нещо

от малка си се оправям сама и са ме оставяли много пъти. Честно казано това ми бяха най-любимите мигове, защото всичко вкъщи си беше на мое разположение и си се чувствах като голям човек. Сега вече не се задържам много у дома
    Should I let you fall?
    Lose it all?
    So maybe you can remember yourself
    Can't keep believing
    We're only deceiving ourselves
    And I'm sick of the lie
    And you're too late

Супер фен
    Разбира се,че са ме оставяли...от 7годишна си седя сама вкъщи и се чувствам перфектно.Все пак родителите ми работят и когато тръгнах на училище нямаше как да се съобразяват със смените ми,а излишни пари за детегледачки и подобни глупости нямаме В момента много мои връстници страдат от това,че винаги е имало някой у тях(било то баба,майка,баща или друг роднина...)...хора на по 16-17 години,а не могат едни яйца на очи да си направят
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на Qnchety
    Мен ме оставят сама вкъщи още от 6-7 годишна. когато тръгнах на училище се прибирах сама, а когато се прибера в къщи там няма никой и така цял следобед сама. абе много се кефя кат ме оставят сама вкъщи. така моа си прая кот искам, да си слушам музика усилена до дупка...

Супер фен
    Много пъти съм оставала сама вкъщи,а съм била под 12-13 годишна възраст.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    От малка съм се научила и сама да се оправям и се е налагало и като 5 годишна да ме оставят сама в нас

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    оо не помна на колко съм била но със сигурност са ме оставяли сама като съм била под 13.. а сега съм на 13 и ще ме оставят сама за 5 дена кфа безотговорност тц тц тц
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    emi men na 4-5-6 sa me ostavq li sama do kasno i si spomnqm 4e mn revqh daje sam hodila u sasedite da stoq pri tqh no tva be6e odavna ina4e sega si umiram na6te da gi nqma u nas ve4er

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Хаха...олеле...Е може би донякъде имат право,незнам,но чак 12-13 годишни?!Мен са ме оставяли сама вкъщи за по 20-30 минути,когато съм била бебе на няколко месеца.След като тръгнах на училище(на 7) редовно като се прибирах у нас нямаше никой.Но не съм умряла,така даже ми е кеф.А като бях по-малка(под 7),не съм оставала сама,само защото когато детската градина приключваше,нашите също се бяха прибрали от работа.
    i az bqh taka

az sam na 15 i sa me ostavqli 2 ili 3pati sama
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Guest
    От 14 годишен ме оставят от юли до септември сам у нас...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си