.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Съвет за една ситуация

Ситуацията е следната,
    има едно момиче, казва се Петя. Ужасно много си падам по нея, но има един проблем. Тя е на 20, а аз съм на 17. Очевидно е, че тя също много ме харесва, защото всеки път като съм наоколо тя не спира да ме гледа и то винаги с един такъв замечтан поглед. Супер весело ни е когато сме заедно, но тя си има гадже. Какво мога да направя?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако тя има чувства към гаджето си,няма да се получи нищо между вас.Така че първо разбери на какво ниво са отношенията им и тогава предприемай нещо.Пък за рзликата в годините-малко момичета ходят с момчета които са по-малки от тях,ама ако толкова те харесва няма това да я спре.Колкото до погледа...Не винаги един поглед значи нещо.Ако нещата между нея и гаджето й не вървят-опитай се,но ако всичко между тях е наред не заставай между тях.

Guest
    В случая не е един погледа, там е работата. А как да разбера как стоят нещата между тя просто не виждам как. Въобще не го познавам онзи полуфабрикат.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    А дали не те изпитва ? Все пак ако ако иска да бъде с теб..ще каже на гаджето си и ти няма да се измъчваш.

Guest
    Е и аз как да разбера дали го прави. Ами ако не го.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ako ne go...razbiraemo e da ti pokaje po po-qsen na4in 4uvstvata i namereniqta si

Guest
    Например, като ми подари цвете от салфетка Преди няколко дни като се видяхме и докато си говорихме тя ми нпарави цвете от слафетка.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    1.Ima si gadje! A edin chovek za da si ima gadje znachi ima chuvstva kym tova gadje..
    2.Moje da te priema samo kato priatel.Sigurno si vyobrazqvash.. Sega kato ti q haresvash i nai malkiq jest ot neina strana go talkuvash..
    3.Imate 3 godini razlika.. Vqrno e che za lubovta nqma granici no az predi vreme hodih s edno momche koeto beshe okolo 2 godini po malak ot mene i vsichki me odumvaha.. Ne che mi e pukalo kakvo govorqt drugite .. s nego izkarahme 3-4 meseca.. No vse pak..

P.S. Jelaq ti uspeh vypreki vsichko!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,ако има чувства към него...не мисля,че нещо можеш да направиш.Защо не поговориш с нея?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    1 da pogovorish s neq qsno i otkrito da si kajete kakvoto imate i posle ako ima neshto da chakash da skusa s gadjeto si...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Баналната фраза"говори с нея"ако наистина е така..както си мислиш,тя може да ти подскаже какво може да направиш ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си