Ситуацията е следната,
има едно момиче, казва се Петя. Ужасно много си падам по нея, но има един проблем. Тя е на 20, а аз съм на 17. Очевидно е, че тя също много ме харесва, защото всеки път като съм наоколо тя не спира да ме гледа и то винаги с един такъв замечтан поглед. Супер весело ни е когато сме заедно, но тя си има гадже. Какво мога да направя?
Ако тя има чувства към гаджето си,няма да се получи нищо между вас.Така че първо разбери на какво ниво са отношенията им и тогава предприемай нещо.Пък за рзликата в годините-малко момичета ходят с момчета които са по-малки от тях,ама ако толкова те харесва няма това да я спре.Колкото до погледа...Не винаги един поглед значи нещо.Ако нещата между нея и гаджето й не вървят-опитай се,но ако всичко между тях е наред не заставай между тях.
1.Ima si gadje! A edin chovek za da si ima gadje znachi ima chuvstva kym tova gadje..
2.Moje da te priema samo kato priatel.Sigurno si vyobrazqvash.. Sega kato ti q haresvash i nai malkiq jest ot neina strana go talkuvash..
3.Imate 3 godini razlika.. Vqrno e che za lubovta nqma granici no az predi vreme hodih s edno momche koeto beshe okolo 2 godini po malak ot mene i vsichki me odumvaha.. Ne che mi e pukalo kakvo govorqt drugite .. s nego izkarahme 3-4 meseca.. No vse pak..