- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ама наистина ИМА отврътителни учители!!!
Здравейте!!!Учителката по БЪЛГ. езил и Литература е отврътителна!!!При нея не мога да изкарам 6тица!!!Постоянно ми маца съчиненията разсъждения!!!Даже пише повече от мен на листа!!!И пише само 4ки и 3ки,а като знам,че не съм за толкова!!!Тя е заместник директор и не мога да викам комисии,защото ще се състоят от нея и още две даскалици от нашето даскало!!!Те със сигурност няма да ми пишат по-висока оценка(И искат да си подритвак трудовата книжка)!!!Какво да правя???Не м,е оценява правилно,мен и още няколко деца!!!По всичко имам 6тици,само по нейните предмети ми цвъка 4ки и 3ки!!!КАКВО ДА ПРАВЯ???
Pogovori si s uschitelkata ili s direktora..v kraen sluchai moje da pomolish da bude smenena uchitelkata ili da se premetsish
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Учителката по БЪЛГ. езил и Литература е отврътителна
Сигурно е така- щом пишеш по такъв начин![]()
=D> как искаш да ти пише шестици! Не се засягай, но първо трябва да се научиш да пишеш като хората!Първоначално написано от гостенка
![]()
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
хаха и аз така мисля... не ти е виновна жената,че ти не знаеш как да пишеш....и аз да бях,и аз щях да ти пиша такива оценкиПървоначално написано от гостенка
![]()
![]()