.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Bihte li me svetnali po vyprosa sys zabremenqvaneto

Moje da e adski typo, obache... S priqtelqt mi pravihme seks za pryv pyt, toi e po-opiten ot men, reshihme da e bez prezervativ i toi svyrshi izvyn men... Ta sega az sym vse pak mnogo pritesnena, moje li da sym bremenna Iskah da pitam za tva hapche s p (na koeto ne mu pomnq imeto), kolko struva i dali da ne piq edno profilaktichno? Ima li nujda vyobshte

Guest
    Do kolko vreme moga da go piq tova hapche i testa koga moga da si go napravq? A kolko stuva hapcheto?

Мега фен
    Хапчето е 11-12 лева. Пие се до 3 дни след половия акт, но колкото по-късно се вземе, толкова по-голяма вероятност има то да не подейства. Тест за бременност се прави не по-рано от 1 седмица след акта.

Guest
    Znachi vse pak ne vyrvi pyrvo da si napravq testa

Мега фен
    Кога го правихте?

Мега фен
    Нещо не схванах...

Guest
    predi ima nqma 15 chasa max

Мега фен
    Значи...ако много се притесняваш, изпий Постинор. Не вярвам да е станало лошото, но има възможност. И следващият път не се оставяй мъжът да те пази, а вземай мерки.

Guest
    Mnogo se pritesnqvam, obache oshte poveche se pritesnqvam da ida do aptekata, zashtoto aptekyrkata poznava majka mi... i maj shet se molq samo da ne e stanal gaf

Мега фен
    След като те е страх майка ти да не разбере, че правиш секс, къде си тръгнала да го правиш? Ами ако си бременна?

Guest
    ne znam

Мега фен
    Не казвай "Не знам", а започни да мислиш!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Tva neshto e dosta kofti smisal ... Kak si se suglasila bez !?!
    Попринцип разбирам нали опитни 2-ки дето мн време са заедно но в случая ....
    Ако е до 48 4аса пие6 ПОстинор Дуо
    АКо е след това чака6 седмица правиш тест ... ако е положителен ... .горко ти ----- Аборт
    ако е отрицателен повтори го ... да си сигурна !
    Приятеля ти е за бой ....
    Не си ли гледала Филма Тинеджъри ли какво беше ,.,,

Guest
    Ima dve apteki, ne moga da ida nito v ednata, nito v drugata... imam pone oshte 24 chasa nali?

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Prati priqtelq si govedoto my s govedo toi da go zeme ... ako ne toi Priqtel-priqtelka ama da si 1000% sigurna v tiq hora da ne te izdunqt i da ne trugnat da revat nalqvo nadqsno kakvo sa ti kupili !

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ако си в овулация или овулацията ти наближава, пий постинор! Ако не - не се притеснявай. Шансът да си бременна е наистина малък. Предполагам знаеш кога настъпва овулацията и се усещаш кога си в овулация? Накарай приятеля ти да ти купи като толкова те е срам. Предполагам няма да те е срам да го помолиш, щом не те е било срам да правиш секс с него.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Вероятността е едно на хиляда, но все пак има! А тва хапче се казва Постинор дуо струва 12-13 лева и не е витамин Ц, за да се пие профилактично!

Guest
    Вероятността е едно на хиляда, но все пак има! А тва хапче се казва Постинор дуо струва 12-13 лева и не е витамин Ц, за да се пие профилактично!

Guest
    Blagodarq mnogo na vsichki, vzeh hapcheto segaostava da podeistva...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mnogo se pritesnqvam, obache oshte poveche se pritesnqvam da ida do aptekata, zashtoto aptekyrkata poznava majka mi... i maj shet se molq samo da ne e stanal gaf
    emi mnogo prosto- otidi v druga apteka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Blagodarq mnogo na vsichki, vzeh hapcheto segaostava da podeistva...
    a tova 4ak sega go vidqh

Супер фен
    Щом е опитен,значи знае какво прави,а и не е свършил в теб,така че мисля че няма нужда от притеснения и пиене на ПостинорДуо.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    късно чадо, късно... ходи за тестове. друго... не мога да ти кажа.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    6tom e svar6il otvunka,bi trqbvalo da nqma povod za pritesnenie.ako sa minali pove4e ot 72 4asa,demek 3 dni,nqma smisul da pie6 postinor.suvetvam te 1 sedmica sled kato ste go napraili,da si napravi6 test za bremennost.taka i ti i priqtelq ti 6te ste spokoini.i za da ne pi6e6 pove4e takiva vaprosi,nai dobre polzvai vinagi prezervativi!uspeh!

Guest
    Svyrshi veche... Pih go tuj hapche, no maj ne kakto trqbva... No vse pak shte si naparvq i test... Nujno li e cqla sedmica Ne moje li po-rano

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си