- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko puti....?
po kolko puti go pravite s gajeto....do kolko ste stigali nai-mnogo!?![]()
5 teka
nai-4esto po 3
edin pi4 razpravqshe ,4e go e pravil s negovata priqtelka 8 puti,i posle pikael krav....ama tva e gadno...do 6 e ailqk![]()
![]()
ti mai si nenasitnaПървоначално написано от SANDRETO
![]()
ами по 2-3 стигали сме до 9
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ооо, аз издържам по 30 мин, така че един стига![]()
leko da ne si stigala do 9 ...
Yupeeee !
Обикновено по 2.![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
1 - за повече трябва да си взема почивен ден.
Ползва търсачката.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ, половият атлет се обади!
nai mnogo 3-4 po princip po 2 teka stigat
5 teka nai mnogo,inache 1-2 obiknoveno
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
значи максимума ми е бил 6 пъти(момчето е герой)
а иначе нрмално...към 4-3![]()
Много сконфузено се почувствах като ти видях мнението.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ави всъщност, това беше отговорът на приятелката ми, когато една вечер(вече беше станало 4.30 сутринта) поисках да го направим 2-ри път. Пък и нямам навика да лъжа, или да се правя на такъв, какъвто не съм. Разчитам на това, че си достатъчно умна, и подобни забележки не би трябвало да са насочени към мен. (не се заяждам, просто отбелязвам)
Ползва търсачката.
8 no za interval ot 10 chasa vecherta do 2 sledobed.bez da izlizame ot palatkata![]()
еми обикновено по 3....ама и още можи де
по добре даже
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
mda - napylno dostaty4noПървоначално написано от Анонимко
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ami dosega nai mnogo 4 pyti...no ima li smisul da se izhvurlqme ? na men mi e napulno dostaty4en edin 30-minuten sex vse pak ne vsqko mom4e e super men i nqma smisul da nedovolsvam i da mrynkam za o6te pri polojenie 4e sum zadovolena :P
Не си спомням колко тека бяха, но си спомням че бяха 7 часа с няколко малки фас-паузи. Ще чуя ли сега негативните коментари и ироничните контра въпроси ? По принцип ми е достатъчен само 1 тек, като се има предвид, че на гаджето ми обикновено са му нужни поне 2 часа, за да свърши. Коя жена не иска такъв мъжНо не си и помисляйте дори само да погледнете моя
(шегичка)
ХАххах .. Това беше убийствено.Първоначално написано от InHell
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.