.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Kolko puti....?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не си спомням колко тека бяха, но си спомням че бяха 7 часа с няколко малки фас-паузи. Ще чуя ли сега негативните коментари и ироничните контра въпроси ? По принцип ми е достатъчен само 1 тек, като се има предвид, че на гаджето ми обикновено са му нужни поне 2 часа, за да свърши. Коя жена не иска такъв мъж Но не си и помисляйте дори само да погледнете моя (шегичка)
    Qko i az imah takova gadje-- za milion dolara ste. Ama veche obqsnih v predniq post.
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от Real`love
    8 no za interval ot 10 chasa vecherta do 2 sledobed.bez da izlizame ot palatkata
    Ох, батка, ей това се казва Real Love.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ох, най-много мисля, че около 6-7 пъти. Ама то на морето нз защо, от морския въздух ли, от това, че бяхме по цял ден заедно ли... Пък колко тека беше направил тогава, чесно казано не си спомням. Ама бяхме припадкали здравата. По 3 пъти на ден се къпехме в банята, сутринта като станем го налазвах, вечерта като си легнем, на плажа на водно колело..., като излезем от банята... Абе не е работа това море... А пък иначе по 1-2 пъти. Рядко 3-4. Но той повече от 2-3 тека не може да направи.
    HardC0re and BDSM forever

3 teka e normalno ama rekorda sa mi 5
    OnLY YoU!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си