.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: off, tupa sum...

Nina__91
    Guest

off, tupa sum...

ami zna4i hora izob6to ne sum naqsno s ne6tata svurzani sus sexa...ot skoro po4nah da se samozadovolqvam i napravoo se ka4vam na nebetom samo 4e me e strah da go napravq s mom4e za6toto kazvat 4e mn boli puk i edna moq priqtelka ne i e do6lo puk i se pravi kajete kak da i obqsnq, 4e ne moje ili moje....

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Тва 91 датата ти на раждане ли е ? Значи си на 15?А на приятелката ти не и е дошло?Ми не е хубаво да го прави,а ти кво си се замислила толкова за тоя секс?Като се задоволяваш ако си се отворила,тогава може да го правиш с момче... Във форума има момичета на по 18,които не са го правили;а някои на които не им е и дошло даже... Ох,разврат!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Тва 91 датата ти на раждане ли е ? Значи си на 15?А на приятелката ти не и е дошло?Ми не е хубаво да го прави,а ти кво си се замислила толкова за тоя секс?Като се задоволяваш ако си се отворила,тогава може да го правиш с момче... Във форума има момичета на по 18,които не са го правили;а някои на които не им е и дошло даже... Ох,разврат!
    ama vuzmojno li e da go napravi...a az ne sum se otvorila vse o6te

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми да ,може да го прави,ама не е препоръчително.Имаше някъде такава тема може да и стане нещо...по-добре да изчака,а ти ако имаш толкова желание-ми прави го,а и тва за болката е различно за всички,теб може и да не те боли,но го прави само с подходящият-все пак говорим за първият ти път!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Guest
    Ми да ,може да го прави,ама не е препоръчително.Имаше някъде такава тема може да и стане нещо...по-добре да изчака,а ти ако имаш толкова желание-ми прави го,а и тва за болката е различно за всички,теб може и да не те боли,но го прави само с подходящият-все пак говорим за първият ти път!
    az naistina nz, 4e moje da go napravi6 bez da ti e do6lo...blagodarq ti za suveta, a az mislq, 4e ne sum gotova

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Ela......batko 6te ti pomogne s otvarqneto.... samo4e neznam posle kak i s kakaf na4in 6te te zatvarqt \/

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az naistina nz, 4e moje da go napravi6 bez da ti e do6lo...blagodarq ti za suveta, a az mislq, 4e ne sum gotova
    tva e hubavo. nqma za kyde da byrza6, cql jivot ima pred tebe

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен Аватара на maybelline
    При първия път не боли много.При някои момичета дори изобщо не боли.А ти изчакай първо да си намериш приятел и тогава да решите заедно да го правите.Какво значи,че сега ти се прави(или на приятелката)?Че ако има с кой(ама който и да е навит) ще го направиш(дори да е някой който изобщо не обичаш)?Да ти се прави секс с някой,означава да си влюбена в някое момче и да искаш секс със него.А ако просто искаш да експериментираш...по-добре изчакай да пораснеш(нямам предвид физически,а психически...но и физически няма да е зле...).

dick
    Guest
    спокойно аз съм нежен само нема се шашкаш

6tom ne i e doshlo na rpiqtelkata ti,zna4i e tvarde malka za polov jivot,a ti shtom se samozadovolqvash,ne misli 4e s mom4e e sushtoto,pone i v nachaloto,hubavoto idva s vremeto...taka 4e ne barzai

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си тъпа,а си малка.Почакай-никой не е умрял от това,че е правил секс за първи път на 18 да речем.Когато се появи Чвекът ти ще го познаеш и ще го искаш.Сега просто те кефи,това което изпитваш при самозадоволяване.А знаеш ли какво е да се гърчиш в прегръдките на любимия от кеф де.За всяко нещо си има време и след като ти самата преценяваш,че ти е рано-значи твоето не е дошло.
    П.С.SANDRETO мисля,че не съм аз единствената която ти прави забележка за аватара.моля ти се смени го-разтегля се страницата и ползването на форума става неудобно.Благодаря предварително!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]Ela......batko 6te ti pomogne s otvarqneto.... samo4e neznam posle kak i s kakaf na4in 6te te zatvarqt \/
    Kakto zatvoriha AEC Kozlodui, tui shte q zatvorqt i neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си