.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    ami ti si mnzle.zashto pochvashvruzka s nqkoi kogoto neobichash i znaesh che shego naranish.ne e vaprosut da zabravish nqkoi kato go zamenish s drug.misli se parvo

Разстоянието между вас наистина е основния проблем.Но в едно съм сигурна, той наистина те обича, така както ти го обичаш. Той сам ти го е казал. Идеята му да те накара да го напразиш, според мен е глупава, но и единствения начин да се разделите окончателно. Не знам дали ти разбираш защо го прави. Обича те толкова много, но не може да те има. Заради това не иска да те кара да страдаш, страдайки за него. Но ти продължавай да се бориш за него, не се отказвай. Кажи му, че с това си поведение не те кара да го мразиш, а да го обичаш още повече. Кажи му, че не искаш нещата между вас да завършат по този начин. Дори и да не си върнете старите отношения, поне приятели можете да останете.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    zaebi go toq be.malko li mom4eta ima po sf

Guest

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    ebasi sapunkata
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Той се държи толкова смотано с тебе, по - добре се откажи.Не стига че разстоянието е голямо, а и те обижда и говори лъжи за теб. Не си струва. Бъди с хора, които знаят как да се държат с теб и те уважават. Спри да си пишеш с него и да се чувате.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Той се държи толкова смотано с тебе, по - добре се откажи.Не стига че разстоянието е голямо, а и те обижда и говори лъжи за теб. Не си струва. Бъди с хора, които знаят как да се държат с теб и те уважават. Спри да си пишеш с него и да се чувате.
    Точно това ще направя... благодаря ви за мненията и съветите... на всички!

Guest
    kolko ste zleeeeeee

Ее верно ли
    Guest
    пишете плс

Цитирай Първоначално написано от Ее верно ли
    пишете плс

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Оф,колко я мразя тая "невъзможна любов"!Мразя я,мразя я,мразя я...защо трябва да я има миличка знам че наистина е гадно,но нали се обичате не би трябвало да има пречки...макар че....винаги има... ЗА ТОВА СЕ БОРИ ЗА НЕГО!Или поне да спре тая тъпотия с "намразването"
    =D> друго няма да кажа
    Има два типа хора, тези които ме харесват и тези които може да си гледат работата.....

според мен не трябва да се отказваш
    трябва да се бориш за любовта си
    нали знаеш че на света има един човек който е създаден за да бъде св теб
    а ако този от пловдив е човекът
    няма ли да е прекалено тъжно да си го срещнала и да го загубиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си