Моята история е такава...преди 9-10 месец се запознах с едно момче от чата и станахме като братче и сестриче...Споделяхме си всичко,беше страхотно...много ми помогна да премина през мъкаат по бившия си...До сега не сме се виждали аз съм от Велико Търново,а той е от Петрич...Започнахме да се влубваме един в друг....пращахме си целувки по ата,даже си казвахме обичкам те като мн близки приятели...смси постоянно си пишехме и често ми званеше...Докато не дойде оня ден...една "приятелка" моя не почна да го сваля...започна да му се натиска...побърках се.Ревноста ме убиваше,започнахме да се караме...той твърдеше,че само си чати с него...А тя се хвалеше,че го е свалила вече...забоял ме скарахме се вчера сутринта казах му че най добре да забрави за мен...май лошо постапих...но твърди,че се влюбвал в мен а праща целувки на оная...Познавам го мн добре,разделихме се...цяла нощ не съм мигнала...Не знам какво да направя да си го върна и да е само мой...обичкам си го след 5-6 дена ще идва към велико търново при приятели,щеше да идва при мен но след тва....страх ме е да не стане така,че повече никога да не го видя и чуя...искам да е всичко както преди и да я няма оная...А за нея да кажем,че сме приятелки или по-точно имаме общи приятелки...Излизала съм няколко пъти на кафе с нея...тя е нещо мн лицимерно,не знам не ми хареса и страня от нея...всички казват,даже най добрата и приятелка,че съм мн по красива и сладка от нея...но уви побърках се искам си приятеля Моля За съвет,знам че изпитва нещо към мен