Здравейте всички... от скоро влизам в сайта- и форума.. исках да споделя и мойта история и да получа съвет... и реална преценка за нещата,тъй като сама ми е трудно да погледна отстрани на ситуацията..
Преди година се запознах с едно момче... беше всичко,което исках... мил,романтичен...чувствител ен.. като принцът в карисивите приказки... бяхме заедно 6 месеца... макар че връзката ни не беше лесна.. тъй като сме от различни градове София и Пловдив... но въпреки всички бяхме щастливи... разбира се както във всяка връзка и ние имахме малки спорове и караници... но винаги се сдобрявахме бързо и си прощавахме... преди 5 месеца скъсахме.. тъй като и двамата осъзнавахме,че такава връзка от разстояние е болезнена и за двама ни... много пъти сме говорили затова.. но винаги след като решавахме да спрем дотук... след няколко дена пак се събурахме.. просто се обичхме ... та преди 5 месеца той тръгна с друго момиче... предложи ми да се виждаме въпреки всичко... аз се обидих ... но го обичах и знаех,че това е по-добрия вариант... каза,че не би издържал да не ме вижда.. и т.н.... след това обаче се скарахме и окончателно спряхме да се виждаме и чуваме... той беше с онова момиче... беше ми много тежко.. търсих го .. и той мен... но всеки път си повтарях че е невъзможно... след това той започна да говори всякакви глупости и измислици за мен на всички мои познати... просто ужасни неща... не можеш да го позная... сякаш беше друг човек,не този,когото обичах толкова силно... преди месец ми каза,че го е правил съзнателно,за да го намразя и да спрем да се измъчваме с това... каза,че аз съм най-хубавото нещо,което му се е случвало ... каза,че ме обича... беше ми ужасно тежко да се върна пак та,откъде тръгнах ида си припомня всичко... в момента съм с друго момче... той е чудесен... но не мога да го обичам по онзи начин... чувствам го като много добър приятел... това е... все още обичам бившия си... сигурно е глупаво да продължавам,но не мога да заповядвам на сърцето си... а той все още продължава да се държи ужасно с мен.. тоест не пряко с мен,защото не говорим.. но говори против мен на приятелите ми... каза ми "това с намразването ще бъде нещото ,за което най-много ще съжалявам в живота си,но така е по-добре и за двама ни,да се отърсим от това и да продължим" .... кажете ми... какво да напра