Миличка, ако искаш ми вярвай но аз съм в същото полужение като теб!Аз съм от Горна Оряховица а той е от Сандански.Незнам как се случи но се влюбихме и стана като при теб.Разликата между нас и вас е, че има и ревност при нас.Карахме се, разделяхме се но после пак се събирахме!Аз се борих преди, боря се сега и ще продължавам защотото вярвам, че тази връзка има бъдеще!
Мила, съветвам те колкото и да е трудно да се бориш с всички сили за него и неговата любов.До болка ми е познато всичко това което си написала!Обичаш го, и аз обичам моето момче и не сам от хората който търпят неуспех и се отказват.БОРИ СЕ!!!Това е моя съвет!Всеки ден му доказвай и показвай любовта си.Лично мое мнение е, че не случайно е станало всичко, срещата ви, любовта ви!!!Има хора който са на мнение, че такава връзка няма бъдеще, НАПРОТИВ има само трябва да намериш смисъла!Така е, връзка от километри трудно се поддържа жива, но когато и двамата влагате в нея, тя ще се оковечи с успех и най - важното ЛЮБОВ!
Пожелавам ти успех и те подкрепям защото ми е ясно какво ти е!Ако имаш нужда да споделиш можеш да пишеш лично, гаранция ще ти отговоря!Целувки и пак ти казвам БОРИ СЕ!!!Никой друг няма да ти помогне освен самата ти!