.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    гостенинка
    Guest

Искам Да Му Отмъстяяяяяя!!!!!!!

Бившия ме заряза по наи-долния и гаден начин, знаеше, че го харесвам страшно много, но въпреки това реши да ме зареже!!! Много ми е болно от това обаче му се заклех че ще си отмъстя за начина по който се отнесе с мен!! Сега разбрах че ходи с някаква друга п**ка и майкооооо само да я мерна.... заклех се че ако не е с мен, няма да е с никоя друга!!!!!!! толкова много го обичах.. а той..?!?!... най добрата ми приятелка каза че няма смисъл от каквито и да било действия от моя страна обаче просто не мога да го гледам с друга!!!!! също така каза да не се принизявам на такова долно ниво да правя кфото и да било!! вярно е, всичко това е вярно! Сигурна съм че и вие ще кажете това но не ми пука.. Трябва да направя нещо по вапроса... сърцето ми не може да го гледа с друга.... просто НЕ МОЖЕ!! искам го за мен! не мога да се примиря с това положение.. НЕ МОГА!! ;(( ще ги разделя, Каквото и да ми струва това.... всичко бих дала да ги разделя и да го направя поне за миг нещастен, така както той постъпи с мен!!! Заслужава си го, колкото и силно да звучи това! ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az nqma da ti kazvam moite vijdaniq po vyprosa .. nqma da te kritikuvam.. i dori i nqkoi sled men da go napravi ne vqrvam da te ubedi v svoite dumi.. Pravi kakvoto smetnesh za dobre.. No pomni edno - Momicheto s koeto e toi sega.. nqma nikakva vina.. Ne naranqvai neq.. a nego!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ти си луда..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    Направи точно обратното... дръж се добре с него... покажи му какво е загубил и го накарай да съжалява и да поиска сам да се върне при теб... бъди на висота... не се арай с него... така ще стане супер кофти ситуация... и ти сама ще съжаляваш... послушай ме

Супер фен
    Ае вие момичетата май въобще незнаете кога сте нежелани.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Много точно и го каза братко. =D>
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

гостенинка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Много точно и го каза братко. =D>
    проблема при мен е че не мога да повярвам как до едно време се държи добре с мен, а после решава да ме заебе. и това " Ае вие момичетата май въобще незнаете кога сте нежелани" изобщо не е вярно . ти си ебати наглото същество. Обичам го да! и не искам да е с другааааааааааааааааааааа а освен с мен!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Btw na kolko si godini?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Btw na kolko si godini?

Наделина, на 17 съм.

Мега фен Аватара на machoka
    Сега разбрах че ходи с някаква друга п**ка и майкооооо само да я мерна.... заклех се че ако не е с мен, няма да е с никоя друга!!!!!!!
    Е*ахти и егоистката си!

Ако го обичаше истински толкова, колкото твърдиш - щеше да желаеш щастието му, независимо с кой - къде и кога. А единственото силно чувство, което изпитваш е омраза и ненавист - това не е любов. Любовта не е създадена да наранява, това не е целта ти. Ти не искаш да сториш нищо добро, а само да рушиш. Първо създай нещо, пък после ходи да рушиш чуждото щастие!

Otmushtenieto nqma da opravi neshtata nali znaesh...nqma i da go vurnesh sus sulzi,toi prosto ne e za teb... i qvno nqma da bude... prosto ne se zanimavai s nego...vijdash l ismisul da stradash zaradi nego..vmesto tova...da se zabavliavash...da go zabravish nai setne...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: Искам Да Му Отмъстяяяяяя!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от гостенинка
    Бившия ме заряза по наи-долния и гаден начин, знаеше, че го харесвам страшно много, но въпреки това реши да ме зареже!!! Много ми е болно от това обаче му се заклех че ще си отмъстя за начина по който се отнесе с мен!! Сега разбрах че ходи с някаква друга п**ка и майкооооо само да я мерна.... заклех се че ако не е с мен, няма да е с никоя друга!!!!!!! толкова много го обичах.. а той..?!?!... най добрата ми приятелка каза че няма смисъл от каквито и да било действия от моя страна обаче просто не мога да го гледам с друга!!!!! също така каза да не се принизявам на такова долно ниво да правя кфото и да било!! вярно е, всичко това е вярно! Сигурна съм че и вие ще кажете това но не ми пука.. Трябва да направя нещо по вапроса... сърцето ми не може да го гледа с друга.... просто НЕ МОЖЕ!! искам го за мен! не мога да се примиря с това положение.. НЕ МОГА!! ;(( ще ги разделя, Каквото и да ми струва това.... всичко бих дала да ги разделя и да го направя поне за миг нещастен, така както той постъпи с мен!!! Заслужава си го, колкото и силно да звучи това! ...
    qko smexxxxxxxxxxxxxxxx kopele .kvi sa tiq gluposti mai mnogo gleda6 sapunki ??? zemi slez na zemqta piini si hap4etata za nervite i si gledai jivota ne se zanimavai s drugite dori i da sa te naranili.
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ти си луда..
    Определено..

Мега фен Аватара на koalka
    Аз ще те упрекна,защото за нищо не си права.По-добре не го прави.И ну мога да разбера как можеш да го обичаш и да искаш да му отмъстиш?Ако го обичаш ще искаш той да е щастлив,а не да му отмъщаваш.Не е ли така?Той не е виновен,че не се е влюбил в теб,никой не е виновен.И за какво ще и отмъщаваш?Да не би тя да е виновна,че той те е зарязал?На кое ниво да се принизяваш?На него да не мислиш,че му пука.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Btw na kolko si godini?

Наделина, на 17 съм.
    Определено по детски и плитко мислиш за 17-годишно момиче.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    tova,koeto ti e kazala nai-dobrata ti priqtelka e absoliutno vqrno i tochno....nqma za kakvo da se prinizqvash sushto taka za nqkakva glupost....verno zarqzal te e...i kvo da ne bi da svurshva sveta!? ako naistina go obichashe shteshe da go ostavish da bude shtastliv s drugata...puk ti vinagi shte si namerish drug...nqma smisul da provalqsh negoviq jivot i da se prinizish...da stignesh tolko nadolu...

Град
    In The Middle Of Nowhere

Re: Искам Да Му Отмъстяяяяяя!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от гостенинка
    заклех се че ако не е с мен, няма да е с никоя друга!!!!!!! толкова много го обичах.. а той...
    mi toi prosto nqma 4uvstva kum teb..tva e,nqq smisul ot gluposti!
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Сега разбрах че ходи с някаква друга п**ка и майкооооо само да я мерна.... заклех се че ако не е с мен, няма да е с никоя друга!!!!!!!
    Е*ахти и егоистката си!

Ако го обичаше истински толкова, колкото твърдиш - щеше да желаеш щастието му, независимо с кой - къде и кога. А единственото силно чувство, което изпитваш е омраза и ненавист - това не е любов. Любовта не е създадена да наранява, това не е целта ти. Ти не искаш да сториш нищо добро, а само да рушиш. Първо създай нещо, пък после ходи да рушиш чуждото щастие!
    =D> =D>

Guest
    Постави се на нейно място - харесваш много гаджето си и бившата му приятелка решава, че той не може да е с теб и прави всичко възможно да ви раздели, па и ти налита на бой. Кво ти е виновно момичето?

Баси Егоизма...момчето не иска да е с теб, остави го. Много хубаво, че си си обещала да не е с друга, ама това е невъзможно. Намери някъде своето щастие, а недей да рушиш чуждото.
    Парите могат да купят:
    Леглото, но не и съня.
    Храната, но не и апетита.
    Къщата, но не и дома.
    Лекарството, но не и здравето.
    По-луксозно място в гробището, но не и на небето!

nqmanevazmojnineshta
    Guest
    дам.. интересно, че до тук по-голяма част от силния пол упрекна момичето, че била егоистка.. а женската част от форума е на мнение "ЧЕ ЕДНО МОМЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА НИКАКВИ ЖЕРТВИ ОТ СТРАНА НА ЕДНО МОМИЧЕ! " замислете се добре.. сега по темата.. мила, разбирам те споко и аз съм била така.. в момента просто се чувстваш наранена и стоварваш цялата вина върху него а и според теб това си е така. ОК СЪгласна съм с теб.. просто имаш нужда от време да го забравиш, да спреш да мислиш за него... ако искаш замини на почивка за 1-2 седмици или на село, ако имаш такова.. опитай се да заличиш всичко което ти напомня на него.. и знай, че няма смисъл от каквито и да било глупости . времето лекува всичко () айде отивам да спинкам лека нощ и успех!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Отмъщението НЕ връща загубеното , п*тко ( дали на мястото на * има "а" или "у" си е твой проблем).

Верно не си наред

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Между другото си и отговорих на въпроса сащо всъщност те е скъсал. Надявам се и ти го осъзнаеш някой ден...

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Е*ахти и егоистката си!

Напълно съм съгласна. Ако наистина го обичаше, нямаше да искаш да го нараниш. Щеше да искаш той да е щастлив, дори и с друга.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

spored men horata mnogo qsno sa si go kazali "pusni tova,koeto obi4a6,da si otide,ako nqkoga se vyrne zna4i ti prinadleji,ako li ne zna4i nikoga ne e bilo tvoe"ostavi go sam da re6i kolkoto i da ti e gadno
    sunney_f

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си