- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам Да Му Отмъстяяяяяя!!!!!!!
Миличка,мисля че ревността те погубва!Това,че неговите чувства не да били толкова силни и веднага след раздялата ви си е намерил друга не значи че момичето е виновно с нещо!Защо ако я сбараш....не съм съгласна с теб
Виж...можеш да направиш опит да го забравиш...но не мисля,че ще е удачно да го молиш да се съберете...след като има друга...постави се на нейното моясто...когато ти си тръгнала с него...някоя друга е искала да ти стори бог знае какво ако те набара!
помисли !
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
mnogo to4no kazano =D> ako trugnesh da mu otmushtavash da go karash da strada da debnesh momi4eto 6te naranish edinstveno sebe si i shte se unijish maksimalno!! nai uda4noto koeto mojesh da napravish e da si produljish s gordo vdignata glava i da ne mu obrushtash vnimanie moje da boli no pone kato se durjish dostoino rano ili kusno toi shte razbere kakvo e zagubil i shte sujalqva!!! VSI4KO SE VRUSHTA V TOQ JIVOT!!!!uspokoi malko nervite i misli trezvo!!Първоначално написано от Legally_Blonde
![]()
tva ne e lubov ti si se vmania4ila.Ako naistina go obi4a6e 6te6e da si gotova na vsi4ko za da e 6tastliv dori tova da e s druga.Kato ti e kazal 4e ne iska da e s teb zna4i nqma da e s teb-za6to produljava6 da uporstva6,toi ne e dlujen da e s teb -se pak edna vruzka se gradi ot dvama 4ovek.Aide pomisli si dobre za tva!!!
Ако го обичаш толкова много ще искаш той да е щастлив независими с коя (с теб или с друга ) ... като гледам го харесваш , но не го обичаш ... и те е яд , че те е зарязал гадно.. и на мене ми се е случвало... наистина е гадничко , но ще го преживееш![]()
Напълно съм съгласна.Като види какво е загубил ще съжелява много за държанието си.А ти от своя страна не трябва да имаш много силна воля,защото ако все още го обичаш ще ти е много трудно.Но ти решаваш какво да правиш.Първоначално написано от Анонимко
=D>Първоначално написано от protoss
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Тва жените сте опасни същества...човек не трябва да си има работа с вас, ама нема начин...![]()
ne si prava ..kakvo ti e vinovno momi4eto...tq prosto e kato teb vlubena....dori i da i otneme6 nego nqma da i otneme6 lubovta nali...6tom toi ne e s teb zna4i ne te xar ..postarai se da te xaresa vmesto da te namrazi
Тези,които имат акъл знаят...ама на някои им се губи връзката явно.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Мен така веднъж няква злобарка,бившо гадже, ми тровеше нервите...Че с какво имаш повече право от нея да си щастлива с него...? Да не говорим,че той явно не е щастлив с теб. Тя какво е виновна? Ходи да се освежиш малко...С отмъщение ще се докажеш пред него така,че ще си каже "Добре,че я зарязах" ... Сори,че съм груба,ама се замисли...няма смисъл,ако ще си го връщаш,това не е начина...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Да.. ох, добре! Имате право всички.. много правилна неща ми казахте.. наистина съм се вманиачила по него и наистина ако той не иска да е с мен.. ще го оставя да направи някоя друга щастлива! Наистина силно се надявам някоя да го оцени така както аз и да знае какво има до себе си и да не го изпуска.. боли ме от тези ми думи, но такава е истината и тя понякога боли... нека е щастлив! Аз направих каквото можах за да излезе нещо от нашата връзка и наистина няма смисъл от отмъщавания... а и не желая да го забравя, защото с него преживях наистина хубави моменти... ще се опитам да го запомня със добро и не искам никога да изчезва този спомен в мен за него!!
Mnogo se radvam che si osaznala che otmashtenieto ne vryshta zagubenoto.. ne vryshta nishto.. i ne vyzmezdqva.. Udovletvorena sym ot sebe si.. i sym gorda sys vsichki ostanali koito davat syveti tuk i te naistina pomagat.. Bravo!
Draj se na polojenie i mu pokaji kakvo e zagubilNe se bii s priqtelkata mu tova kato ideq e lo6o v nikakav slu4ai 6te mu padne6 v o4ite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
I s men taka postypi momcheto koeto obicham mnogo,no ne mislq da mu otmysshtavam.Typo e.No syshto i az kato teb si obeshtah che ako ne e s men - nqma da byde i s nikoq druga.I sam si kazala,che ako go vidq s nqkoq nezavisimo kade sym shte q prebiq.No na nego gadno nikoga ne bih mu napravila.Ne si struva.
дам и точно като поиска да се върне при теб.Бам.Съжелявам бейби.АдиосПървоначално написано от Анонимко
Много добре го каза. Когато обичаш не трябва да търсиш отмъщение. Когато обичаш искаш най-доброто за любимия/та. Това твоето не е любов, а чувство за собственост и егоизъм. Няма какво друго да кайа след като прочетох това, което си написала. Един въпсрос може ли? Та ще го задам: Как обичаш, а искаш да му отмастиш?Според теб това любов ли е?Първоначално написано от machoka
Радвам се, че си се осъзнала на време преди да е станало прекалено късно и да те е намразил.
ти просто си тъпа
злояда вещица хахаха
Mi kato ne ti puka che pove4eto tuk shte te opreknat zashto puskash izobshto temata ? I kak shte gi razdelish shtom toi nqma chuvstva kam teb ?Momcheto ne e dlajno da te haresva samo zashtoto ti,iskash da e taka ... Dori i da zvuchi malko gadno i grubo tova e deistvitelnostta... Ne vsi4ki koito iskash shte te haresvat,a ponqkoga tezi koito ne iskash shte te haresvat ,a ponqkoga nikoi nqma da te haresva ,a tova shte stane ako prodaljavash da zlobeesh i da rasajdavash taka ! Gledai si jivota,nameri si priqtel .... ne badi zlobna zahtoto taka vredish samo i edinstveno na sebr si
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
еми ей заради такива казват, че момичетата били интригантки и курви! ама тая ъкана е!!!
ахха е че защо курви беееееее???????????Първоначално написано от anito.sl
Ето това се надявах да осъзнаеш.Първоначално написано от гостенинка
![]()
ако аз бях момчето и разбера ко праиш влиза в сила принципа момиче не се удра с цвете само с камък !![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Първоначално написано от dinkisa
там е проблема, че момчето няма да разбере кой му прави мръсното...
mila i az bqh v su6toto polojenie hodih s edno mom4e az go ostavih toi mn me obi4a6e i sled vreme az zapo4nah da ti4am sled nego.. i az povtarqh nemoje da e s dryga sus vsqka koqto go vijdah q durpah udrqh psuvah otka4ah v bukvalniqt smisal na dumata tva 5 meseca.. oba4e sega trygnah s edno mom4e ot tqhnata kompaniq i povqrvai kvot i da govori 4e me mrazi za si4ko koeto pravih sig sam 4e mu e typo vse pak vyrvq sled men 1 godina.........!!!!!!!
омраза, отмъщения, глупости.. хаха стегни се, кви са тия работипий една голяма водка и се успокой:РрРр
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мне тва което искаш да направиш е много по детски приятелката ти е много права не можеш да му се сърдиш той явно не те е обичал вече и за тва те е зарязал не може да е с теб само защото ти го обичаш за да са заедно двама души тря да има любов и от двете страни какво предпочиташ да си с него или да си намериш някои които да обичаш и той да те обича ? Помисли и не се карай сама да страдаш !!!! Успех !!