.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Re: Искам Да Му Отмъстяяяяяя!!!!!!!

Да знаеш,че дори след време като си спомняш за това ще се смееш даже.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

moje naistina da si zaslujava da mu otmasti6 no nedei se zaniva pove4e s nego sigorna badi 4e se nqkade po sveta 6te se nameri nqkoq koqto 6te post1pi s nego taka kato toi s teb znam kavo e tova da xaresva6 nqkogo a toi da e s druga mnogo e gadno no 6te vidi6 4e sl1d vreme 6te se nameri nov za te b i mnogo mnogo po podxodq6t i dori 6te mu blagodari6 4e ve4e ne e s teb e nz pone az taka si mislq

гостеннка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tani_tani
    moje naistina da si zaslujava da mu otmasti6 no nedei se zaniva pove4e s nego sigorna badi 4e se nqkade po sveta 6te se nameri nqkoq koqto 6te post1pi s nego taka kato toi s teb znam kavo e tova da xaresva6 nqkogo a toi da e s druga mnogo e gadno no 6te vidi6 4e sl1d vreme 6te se nameri nov za te b i mnogo mnogo po podxodq6t i dori 6te mu blagodari6 4e ve4e ne e s teb e nz pone az taka si mislq
    дам права си. бях пуснала един пост,че наистина няма смисъл от отмъщение и съм рещила да го оставя да си прави каквото си иска и мисля това да направя! мерси много на всички за мнениата си!задължена съм!

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ти си луда..

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си