.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    SAMO_LEVSKI
    Guest

Podkojnite kosum4eta opasni li sa?

Kajeto opasno li e kato izlezat takiva gadosti i vsi4ki kosmi li koito ne rastat normalno sa podkojni?
    I kak da se mahat?

Опасно е, да, когато започнат да събират и гной.
    Редовно си прави пилинг.

SAMO_LEVSKI
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Редовно си прави пилинг.
    Kak i kude da go pravq?Kakvo vsu6nost ozna4ava piling I kolko pari izliza?

awe
    Guest

aa

da vi pitam..piling (dolu ) s kfo se prai pri dom. usloviq???? stava li s utaikata na kafeto...tq nali e i za gorniq piling..xax kak se izrazih:P

Re: aa

Цитирай Първоначално написано от awe
    da vi pitam..piling (dolu ) s kfo se prai pri dom. usloviq???? stava li s utaikata na kafeto...tq nali e i za gorniq piling..xax kak se izrazih:P
    az skoro popadnah na 1 piling koito moje da se napravi v doma6ni usloviq!zna4i sima6 malko zahar smesva6 s voda i sok ot limon i taka nansq6 s masajni dvijeniq,no o6te nesym go probvala
    sunney_f

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SAMO_LEVSKI
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Редовно си прави пилинг.
    Kak i kude da go pravq?Kakvo vsu6nost ozna4ava piling I kolko pari izliza?
    moje6 da izpolzva6 scrab za tqlo(ne6to kato eksfoliant)
    ima nai-razli4ni-bqh si kupila edin bulgarski za 3-4lv,koito miri6e6e dosta hubavo i izglajda6e kojata dobre.
    sega si kupih edin ot moreto na Frittini s kokos,7lv struva6e,mn gotino miri6e no ob6to vzeto vur6at edna i su6ta rabota na Avon su6to ima 1 za tqlo s maslini,no toi e po-skup a i ne e ni6to osobeno. ako ima6 vuprosi pitai
    a btw tova s kafeto sum 4uvala dosta dobri otzivi za nego,a i to e 4ast ot pove4eto anticelutni kremove,tr da go probvam
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    А това с утайката от кафе...как точно се прилага?!В смисъл преди,след,по-време на баня или няма значение?И също така,значи просто се взима утайката и с ръце се нанася по желаните места(на триъгълника може ли?) Просветлете ме
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    А това с утайката от кафе...как точно се прилага?!В смисъл преди,след,по-време на баня или няма значение?И също така,значи просто се взима утайката и с ръце се нанася по желаните места(на триъгълника може ли?) Просветлете ме
    Определено преди баня е по-добре. После се измиваш със студена вода и всичко е ок. Действа добре при целулит и има ексфолиращ и стягащ ефект . Иначе се взима утайката от кафето , нанася се където се налага и после се мие по начина , който казах горе. Всичко е това . За нежни места като триъгълника мисля , че не е добро...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Определено преди баня е по-добре. После се измиваш със студена вода и всичко е ок. Действа добре при целулит и има ексфолиращ и стягащ ефект . Иначе се взима утайката от кафето , нанася се където се налага и после се мие по начина , който казах горе. Всичко е това . За нежни места като триъгълника мисля , че не е добро...
    Мното ти благодаря за информацията
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Може да се навлажни едно парцалче с гореща вода и да се постави върху обърнатия косъм - така няколко пъти. После то само ще си излезе.

SAMO_LEVSKI
    Guest
    Blagodarq momi4e,bqhte mnogo polezni

Голям фен
    Утайката от кафе е супер попринцип!
    Но не се нанася само,а се прави силов масаж 20 минути..след това кожата е невероятно мека.
    Аз добавям към утайката и 1 с.л. зехтин,1 с.л. мед.
    Аз си правя този пилинг след душ-гела..и после само го измивам със студена вода и съм готова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си