Обсъждали сме този въпрос с теб. Не ме изкарвай толкова ужасна...моята връзка е сексуална и съм казвала, че го направих с мъжа си на 8-мия ден от запознанството. Което не пречи да сме 1 година заедно и да се обичаме безумно много. И дори да бяхме чакали повечко, нямаше да е повече от 1 месец просто защото аз не мога да съм с някого повече време - да се целуваме, да се възбуждаме...и да не правим секс. Просто сексът е удоволствие, което ми е нужно. Което не означава, че е най-важното в една връзка за мен и не означава, че съм някоя секс маниачка, която мисли само как да се ебе. Сексът е удоволствие с човек, към когото имам чувства.
Бтв, какво лошо има след всяка среща двойката да прави секс? Това не пречи на чувствата. Аз например когато не съм правила повечко време секс с мъжа, ми липсва физическата близост...липсва ми това да сме естествени, да сме голи и да сме едно цяло...
А за това, че на 15-16 представите за връзка са по-романтични...сексът не би попречил на романтиката...например влюбените стоят вечерта, гледат залеза и се радват един на друг...после правят секс. Лошо ли е?