Ок ти си си такава-аз съм заклета романтичка. Въпросът не е да споря с теб,а просто да дам и друго виждане по въпроса-моето.Всеки човек си е различен и ги мисли нещата различно.Направила си го на 8-мия ден.Мислиш ли,че аз съм искала да чакам година и половина-просто той не беше готов,имаше нужда да му вдъхна увереност,да знае,че за мен този аспект не е най важен и няма по никакъв начин да промени чувствата и отношението ми към него.даже сега си казваме,че той никога не би ми намекнал и не би си поискал-аз бях тази,която направо го застави.Различни хора има просто.
за мен е лошо всяка среща да приключва със секс-миналата седмица беше така и просто изгубихме комуникацията,натрупа се напрежение и се появиха проблеми.Защотто бяхме свикнали да говорим повече,да обсъждаме всичко за нас и изобщо за това,което ни се случва,а по време на секс тези неща не се правят.
не знам за мен сексът е само 1 аспект от връзката и се стремя да балансирам останалите неща в нея,защото не искам точно сексуалността да е моторът на отношенията ни,а комуникацията.За това смятам,че не винаги трябва да има секс.А да и още 1 причина-писва бе хора.Като го правя 3-4 пъти в седмицата се губи тръпката и възбудата.Правя ли го 1 път-направо съм огън е адски хубаво.не знам от зодията ми или от какво,ама просто омръзва.Във връзката трябва да има разнообразие.