.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен

Какво да им купя ?

Майка ми и баща ми след няколко дена имат Годишнина от свадбата си!
    Та искам да ме посъветвате какво да им подаря,да дадете някакви предложения,защото и идея си нямам
    Благодаря предварително !
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Имат ли някакви общи интереси?

Супер фен
    kupi im nqkakav suvenir ili katina za spalnqta im naprimer
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Един сервиз с чаши за кафе и чинийки към тях ще свърши работа

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Аз на наще никога нищо не съм им подарявала

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Един сервиз с чаши за кафе и чинийки към тях ще свърши работа
    tova e dobra ideq,ima takiva sreburni servizi s 2 4a6ki,luji4ki i zaharni4ka,moje da ne sa sreburni

Повече от фен
    Благодаря ви !
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Guest
    такава тема имаше преди в този форум, но на мен сега не ми се търси
    пък може и да е било отдавна и да са я изтрили
    Зависи колко пари си отделила
    Можеш да им купиш нещо практично за вкъщи - тостер,гофретник, часовник(за стена,голям/ или пък будилник)
    ако са ценители на неща като картини,вази,пепелници-такива стъклени,луксозни... може да им купиш нещо такова
    може да им купиш бутилка алкохол( не ракия де) - пак зависи, ти си ги познаваш и знаеш дали ще се радват
    рамка за снимка или пък фото албум - по евтини варианти
    ако можеш и ти се занимава можеш да им направиш някакъв колаж със техни снимки и да го разпечаташ за спомен - има много интересни рамки в интернет....фотошоп
    ако не можеш, защото все пак си е занимавка и ако не си се занимавала ще ти е трудно да направиш нещо хубаво за 1-2 дена, - може да направиш нещо подобно на хартия, с вече готови техни снимки-лепиш снимки и отстрани рисуваш нещо или пишеш от кога и къде са снимките..например нещо като плакат(но къде ли ще го слагат)
    или пък има подобни фото албуми, но незнам дали можеш да си намериш такъв - където слагаш снимки и отстрани има място за писане
    можеш и да си направиш сама - една тетрадка(голям формат,бели листи без редове и квадратчета). най отпред примерно пишеш 'историята на семейство петрови", и на първата страница първо снимка на майка ти преди да познава баща ти и пишеш нещо за нея,после за баащ ти, после къде са се срещнали, майка ти - бременна, първото море заедно, снимка с първата лично тяхна кола и т.н. - това според мен е много хубав вариант и биха се зарадвали, не изисква много средства, но пък трябва ти да се занимаваш ...
    последен вариант от мен - цвете в саксия, ако харесват такива неща де ...
    Аз например на последната им годишнина им наготвих торта- украсена и и се зарадваха.Това обаче ако и друг път си готвила нещо. Мога да ти дам и сайтове за украса и изпитани рецепти, но ме съмнява, че ще се разготвиш

Фен
    Град
    Майна town
    кама сутра. =]

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    кама сутра. =]
    хихихихи:) perfect
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Зависи с колко пари разполагаш, идеи има много - като започнем от тяхна обща снимка в рамка, минем през бутилка добро бяло вино или уиски и стигнем до резервации за двама в 3-4-5 звезден хотел за уикенда.

Подари им снимка на теб в рамка / ако имаш брат или сестра заедно им подорете ваша обща снимка/
    "Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Каква годишнина е?защото на определени годишнини се подаряват определени неща-на сребърната сватба-сребро на порцелановата порцелан и прочие!

krem4et0, каква е тази порцеланова? Аз съм чувала само за сребърна и златна...

Guest
    Благодаря ня всички дотук отговорили..наистина ми помогнахте..
    Ще правят 15 години ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Благодаря ня всички дотук отговорили..наистина ми помогнахте..
    Ще правят 15 години ..
    Извинете,това бях аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си