Здравейте! Аз съм на 17 години момче живея с майка си баба ми и дядо ми скапания педерас водещ ми се за баща ни изостави преди години пропи се и ни изгони....това няма значение сега.....така значи аз съм свлечен т.е. слушам яко черно и супер много се кефя на рибената кост.....спецялно с тази цел си пуснах коса вече ми е перфектна за рибена кост.....и снощи баба и дядо дойдоха в къщи да ни видят.....и показах на дядо ми снимки на Xzibit и той пощуря "В никакъв случай няма да си правиш такива работи на главата, това са негътски прически ти си бяло момче как може да си помислиш такива работи тоя е някав бедняк дето се чуди кво да прави живее по гетата ако си направиш такова ще се срамувам от теб как ше се покажеш пред наши приятели с таква прическа абсурд ако си направиш такова нещо на главата просто не се прибирай в къщи" и от там аз вдигнах някав грандиозен скандал за тфа че той не уважава чуждите желания нито съм му искал пари аз пари съм си заработил нито нищо но каза че не може.....баба и мама са горе долу навити но той е отвратителен просто не мога да му обясня дайте някакъв съвет моля ви